Kraliçe hediye etmek isteyen var mı?

YuDesK16

Yumurta
Üye
Çok uzun zamandır kraliçe arıyorum ve bulamıyorum bulunduğum bölgeden kaynaklı mı bilmiyorum ama bi koloni yapmayı çok isterim Eskişehir'de yaşıyorum hediye olarak vermek isteyen varsa benle iletişime geçebilir mi çoğu türün özelliklerini okudum bu konuda biraz olsun bilgilerim var.

YuDesK16

Yumurta
Üye
Tanıdığınız verebilecek birileri varsa yardımcı olurmusunuz

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Çok uzun zamandır kraliçe arıyorum ve bulamıyorum bulunduğum bölgeden kaynaklı mı bilmiyorum ama bi koloni yapmayı çok isterim Eskişehir'de yaşıyorum hediye olarak vermek isteyen varsa benle iletişime geçebilir mi çoğu türün özelliklerini okudum bu konuda biraz olsun bilgilerim var.
Bende messor kraliçesi varda ben afyonkarahisarda yaşıyorum. Kargoyada nasıl vericem bilmiyorum.

YuDesK16

Yumurta
Üye
Tamamdır hocam ben size numara vereyim isterseniz wp den yazarsınız

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Tamamdır hocam ben size numara vereyim isterseniz wp den yazarsınız
Dmden iletin numarayı hocamda kargoyu nasıl göndericem bilmiyorum. Kargo ücretini öderseniz fönderimi yapiyim. İyi hobiler.

egew14

Larva
Üye
Öncelikle anlaştığınız için araya girmeyi hiç istemem fakat göndericinin de bir kârı olmadığı için affınıza sığınarak bölüyorum. Bende eskişehirdeyim, elimde şu anda bir adet 70-80 işçili messor kolonim, 1 adet yeni bulduğum messor kraliçesi veya prensesi (henüz yumurtası yok ve kanatları duruyor), 1 adet camponotus sanctus kraliçem var. Ben bu hobiye yeni başladığımda birisi bana bunu yapsaydı çok mutlu olurdum, bu yüzden elden alabilecek kişilere hediye etmek istiyorum. Bugün bu konuyu açmış olman tamamen denk geldi, özelden ulaşabilirsin. İyi hobiler!