Nylanderia olamazmı bundan öncede buldum benziyorLasius veya tapinoma olabilir, üstten fotoğraf ekler misiniz?
Birazdan ekleyeceğimLasius veya tapinoma olabilir, üstten fotoğraf ekler misiniz?
Hocam soruyorum Liomepotum olabilir mi?Lasius veya tapinoma olabilir, üstten fotoğraf ekler misiniz?
Zaten çiftleşmediğini düşünüyorum nerden geldiğini merak ettimLasius veya tapinoma olabilir, üstten fotoğraf ekler misiniz?
Prenses veya kraliçe olduğu kesin ama zaten kanatları var, çok uzaktan çekiyorsunuz ve karınca kapkaranlık çıkıyor bu yüzden şuan net bir tespit yapamayız. Güzel ve net fotoğraflar ekleyebilirseniz tespit yapabiliriz.
Ekstra olarak boyu kanatsız olursa 5 ila 5.5 m arası kanatlı olarak 6.5 falan rengi hafif Kahverengi ve sarımtırakPrenses veya kraliçe olduğu kesin ama zaten kanatları var, çok uzaktan çekiyorsunuz ve karınca kapkaranlık çıkıyor bu yüzden şuan net bir tespit yapamayız. Güzel ve net fotoğraflar ekleyebilirseniz tespit yapabiliriz.
Nylanderia mi lasiusmu ekstra verebileceğim bir bilgi varmkLasius cinsi diye düşünüyorum.
Kanatları çok düzgün değilmi çiftleşmemeiştir diye düşünüyorumLasius cinsi diye düşünüyorum.
Ekleme:Boyu sonradan farkettim lasiusa göre baya küçük o yüzden sametin dediği gibi nylanderia derdim. Yine de eski cevabımı silmiyorum.
Kanatların şekli bize çiftleşme durumuyla alakalı bilgi vermez maalesef. Bekleyip görmelisiniz.Nylanderia mi lasiusmu ekstra verebileceğim bir bilgi varmk
Kanatları çok düzgün değilmi çiftleşmemeiştir diye düşünüyorum
Teşekkürler alt cinsi bu fotoğraflardan çıkarılamaz değilmiKanatların şekli bize çiftleşme durumuyla alakalı bilgi vermez maalesef. Bekleyip görmelisiniz.