Merhaba dostlar, bulduğum bu kraliçenin cinsini öğrenebilir miyim? Çok panik halinde olduğundan fotoğrafları pek iyi çekemedim, kusura bakmayın.
Türünü bilmiyorum fakat şuanda formikaryuma koymanız çok doğru değil bildiğim kadarıylaMerhaba dostlar, bulduğum bu kraliçenin cinsini öğrenebilir miyim? Çok panik halinde olduğundan fotoğrafları pek iyi çekemedim, kusura bakmayın.
Fotoğrafları çekmek için koydum. Onu koymayı düşündüğüm tüpü de sterilize ettim o sırada.Türünü bilmiyorum fakat şuanda formikaryuma koymanız çok doğru değil bildiğim kadarıyla
Şİmdi anladım teşekkürlerFotoğrafları çekmek için koydum. Onu koymayı düşündüğüm tüpü de sterilize ettim o sırada.
Bende lasius ve tapinoma arasında kaldım. Eğer tapinoma kraliçesiyse diğer kolonime eklemeyi düşünüyorum.Lasius sp. Kraliçesi gibi duruyor.
Azıcık rahatsız ettim ama bence iyi fotoğraflar çektim.Yakından fotoğraf atar mısınız burdan nylenderia jaegerskoldi kraliçesi gibi duruyor
Bazı fotoğraflar ekledim. Rica etsem teyit etmek için tekrar bakabilir misiniz?Lepisiota kraliçesi.
Bahsettiğiniz iki türü fe bilmiyorum. Ortak bir karar vermemiz lazım.Yeni fotoğraflardan dolayı Lepisiota da olabilir ama ben hâlâ nylenderia jaegerskoldi olduğunu düşünüyorum