Tapinoma olduğun düşünüyorum multi deneyebilirsin.3 adet var beslemek de zorlanır mıyım 1 tanesini geri salmalı mıyım
bu benim ilk koloni deneyimim internette baktığımda zaten çok hızlı ürüyolar deniyo o yüzden yetişemem diye bi tanesini salmalı mıyım diye düşündüm multi daha fazla sorun çıkartmaz mı?Tapinoma olduğun düşünüyorum multi deneyebilirsin.
2. fotoğraftaki geride duran kraliçe abdomeni daha şişkin tapinomalarda abdomen birazdaha düz oluyor ama önde duranın abdomeni daha düz muhtemelen arkadaki lasius öndeki tapinoma.Tapinoma olduğun düşünüyorum multi deneyebilirsin.
ilk işçisi çıkmadan test tüpünü geçirmek bir sorun yaşatır mı çünkü yeni sipariş edicem canlı yemleride yumurtaları çıkınca almayı düşünüyorum böceğe dönüşmesinler diyeTest tüpü daha iyi olur ama şırıngada da bakabilirsin. canlı yem şarttır ama kraliçenin yumurtaları 2ay sonra gibi bi sürede çıkacaktır bu sürede gerekli şeyleri bulabilirsiniz.
Eğer 4üde tapinomaysa çok güze olur tapinomalarda Multi çok iyi olur sorun çıkarmazlarbu benim ilk koloni deneyimim internette baktığımda zaten çok hızlı ürüyolar deniyo o yüzden yetişemem diye bi tanesini salmalı mıyım diye düşündüm multi daha fazla sorun çıkartmaz mı?
ikisinide aynı yerde bulmuştum tapinomalardaki fark nedir?2. fotoğraftaki geride duran kraliçe abdomeni daha şişkin tapinomalarda abdomen birazdaha düz oluyor ama önde duranın abdomeni daha düz muhtemelen arkadaki lasius öndeki tapinoma.
Sorunuzu tam olarak anlıyamadım. Tapinoma ve lasius 2 farklı cins aynı bölgede birden fazla cins bulabilirsiniz.ikisinide aynı yerde bulmuştum tapinomalardaki fark nedir?
aynı anda buldumda o yüzden üçününde aynı cins olduğunu düşünüyorum ve zaten tapinoma ve lasius çok benziyo şırınga içinde pek ayırt edemiyorumSorunuzu tam olarak anlıyamadım. Tapinoma ve lasius 2 farklı cins aynı bölgede birden fazla cins bulabilirsiniz.