Fotoğraftaki halindenmi anladınız evet yaralı ben yanlışlıkla ezdim ancak şuan iyi gözüküyor onun haricinde evet döllenmemiş olabilir ortalama kaç gün sonra kanadını döker ve beslemesini ne zaman yapayımDöllenmemiş olabilir, yaralı olabilir bilemeyiz.
Ölmezse 2 aya kadar besleme yapmalısınız, işçileri geç çıkarabilir yada erkek karınca yumurtası yumurtlayabilir kanat dökme konusunda birşey diyemem beklemelisiniz.Fotoğraftaki halindenmi anladınız evet yaralı ben yanlışlıkla ezdim ancak şuan iyi gözüküyor onun haricinde evet döllenmemiş olabilir ortalama kaç gün sonra kanadını döker ve beslemesini ne zaman yapayım
2 günde bir besleme iyimi ayrıca ceviz badem tarzı besin yeterlimiÖlmezse 2 aya kadar besleme yapmalısınız, işçileri geç çıkarabilir yada erkek karınca yumurtası yumurtlayabilir kanat dökme konusunda birşey diyemem beklemelisiniz.
Sadece kraliçe işçiler çıkana kadar ceviz,badem yemez, canlı yem ve şekerli suda vermelisiniz. 2 ay beslemenize gerek yok.2 günde bir besleme iyimi ayrıca ceviz badem tarzı besin yeterlimi