Dostum teşekkürler bir sorum daha olacak ben aldım kutuya koydum kaçmasın diye kapağı kapatırken hafif sıkışmış hemen açtım ancak biraz sersemledi şekerli su verdim en son içiyordu ama ölürmü biliyormusunCrematogaster kraliçeşi/prensesi.
Rica ederim. Bunun hakkında bir şey söylemek zor, darbenin şiddeti ve hangi bölgeye hasar verdiği de önemli faktörlerden.Dostum teşekkürler bir sorum daha olacak ben aldım kutuya koydum kaçmasın diye kapağı kapatırken hafif sıkışmış hemen açtım ancak biraz sersemledi şekerli su verdim en son içiyordu ama ölürmü biliyormusun
Teşekkürler kraliçe işkence görüyor yanlışlıkla boğdum hemen kuruladım hareket etmeye başladı yanlız kanadının biri kırıldı herhalde yamuk onun haricinde plastik bir kaba koydum acaba uygunmu 1 hafta açmamayı düşünüyorumRica ederim. Bunun hakkında bir şey söylemek zor, darbenin şiddeti ve hangi bölgeye hasar verdiği de önemli faktörlerden.
Ayrıca beslemeyecegim zaten su vermiştim içti birazRica ederim. Bunun hakkında bir şey söylemek zor, darbenin şiddeti ve hangi bölgeye hasar verdiği de önemli faktörlerden.
Ayrıca İnternet'e baktım kafa kırmızı diyor elimdeki ile alakası yok cins açısından eminmisinizCrematogaster kraliçeşi/prensesi.
Eminsin değilmi bide bu tür hasatçı idi değilmiMessor cinsi kraliçe/prenses.
Evet öyle görünüyor. Messor cinsi hasatçı bir cins.Eminsin değilmi bide bu tür hasatçı idi değilmi
Çekeyim ancak karınca strese girmez mi baya sarsıldı?Daha net fotoğraflar yükler misiniz? Bunun Messor olabileceğini düşünmüyorum.
Girmez, çekebilirsin.Çekeyim ancak karınca strese girmezmi baya sarsıldı
Eve gidince atacağım okuldayımGirmez, çekebilirsin.
Şu anki resimler yeterli olur inşGirmez, çekebilirsin.
Paylaştım bakabilirmisinizDaha net fotoğraflar yükler misiniz? Bunun Messor olabileceğini düşünmüyorum.
NedenMessor prensesi ve yüksek ihtimalle ölecek.
Messor değil öncelikle onu söyleyeyim. %100 Crematogaster cinsi.Şu anki resimler yeterli olur inş
Paylaştım bakabilirmisiniz
Arkadaşlar beşerin cinsini ölecek nedenMessor değil öncelikle onu söyleyeyim. %100 Crematogaster cinsi.
Olabilir çünkü diğer karıncaların en benzeyeni bu ama ölecek dedi olabilir hayvanı hem boğdum hem sıkıştırdımMessor değil öncelikle onu söyleyeyim. %100 Crematogaster cinsi.
Dostum neden ölüyor karıncaSon atılan fotoğraflardan 2. Olanda kafa yapısından dolayı belli oluyor bence messor olduğu.
Karıncaya son kez baktım hareket etmeye başladı kendine geldi ancak kanadını dökmedi 4 5 gün boyunca hiç açmayacağım onun haricinde kanadını dökmezse dışarı salarımSon atılan fotoğraflardan 2. Olanda kafa yapısından dolayı belli oluyor bence messor olduğu.
Döllenmemiş olabilir, yaralı olabilir bilemeyiz.Dostum neden ölüyor karınca
Karıncaya son kez baktım hareket etmeye başladı kendine geldi ancak kanadını dökmedi 4 5 gün boyunca hiç açmayacağım onun haricinde kanadını dökmezse dışarı salarım