Kraliçe buldum ama koyacak yer yok!

Babuş

Pupa
Üye
Arkadaşlar az önce bir lasius bir de formica cinsi kraliçe buldum ve pet şişeye koydum. Okuldayım ve başka bir yer yok alternatif. Eve gidene kadar 4-5 saat orda kalsalar sıkıntı olur mu? Strese girip yumurtlamama tarzında?

Moderatör tarafında düzenlendi:

İlyas16

Larva
Üye
Arkadaşlar az önce bir lasius bir de formica cinsi kraliçe buldum ve pet şişeye koydum. Okuldayım ve başka bir yer yok alternatif. Eve gidene kadar 4-5 saat orda kalsalar sıkıntı olur mu? Strese girip yumurtlamama tarzında?
O 4-5 saat içerisinde yumurtlamaz zaten. Hayvanı stresten uzak tut; stresten falan ölür belki. Elinizden başka bir şey gelmez zaten, eve kadar dayanır bence.

Buğra_UnLucy

Media
Üye
Dar bir yere koyma şansın varsa daha iyi olur. Pet şişe kesinlikle ıslak olmasın. Pet şişe içine alanı daraltmak ve saklanabileceği alanlar oluşturmak için peçete koyabilirsin. Hareketsiz bir alana koy.
Kraliçeler ayrı yerlerde olsun.

Babuş

Pupa
Üye
Dar bir yere koyma şansın varsa daha iyi olur. Pet şişe kesinlikle ıslak olmasın. Pet şişe içine alanı daraltmak ve saklanabileceği alanlar oluşturmak için peçete koyabilirsin. Hareketsiz bir alana koy.
Kraliçeler ayrı yerlerde olsun.
Şöyle şişeyi alıp boşalttım direkt. Hafif ıslak ama değmiyor karıncaya biryeri ıslanmaz yani. Bide küçük yere de koyamıyorum