Kraliçe Bulamıyorum

Furkanorn7

Yumurta
Üye
Ankaradayım 17 Temmuz Yağmurdan Sonra aramaya koyuldum yuvaları gezdim kaldırım kenarları yollar parkdaki kaldırımlar vb heryere detaylı baktım ama bulamadım 1 haftadır arıyorum Ankarada fazladan kraliçesi olan varmı?

ferhatKK

Yumurta
Üye
kral bende ankara cubuk ilçesindeyim tozuna toprana sövmek istiyorum ama şartlar el vermiyor 2 haftadır karınca fln yok bi bilgisi olan varsa 2mizede dönüş yapsın :D

Furkanorn7

Yumurta
Üye
kral bende ankara cubuk ilçesindeyim tozuna toprana sövmek istiyorum ama şartlar el vermiyor 2 haftadır karınca fln yok bi bilgisi olan varsa 2mizede dönüş yapsın :D
vallahi kral ya kaç gündür geziyorum işsiz diyen olabilirde yürüyüş yapmak için yapıyorum ama yok yani elinde olan varsa söylesin evine kadar gidelim alalım ya😂

mistafa_beyy

Yumurta
Üye
Ben 3 gündür kralice ariyorum buldum ama alamadım messordu galiba tam bakamadim yanimda alabilecegim hic bir sey yoktu almadım acelemde vardı zaten .Nerde buldum diye sorarsaniz şehirin tam ortasında yaşıyorum ama burda cok ağaçlık toprak bir park var çok büyük taşlık yolda yürürken buldum yağmur dan sonraydı

Furkanorn7

Yumurta
Üye
Ben 3 gündür kralice ariyorum buldum ama alamadım messordu galiba tam bakamadim yanimda alabilecegim hic bir sey yoktu almadım acelemde vardı zaten .Nerde buldum diye sorarsaniz şehirin tam ortasında yaşıyorum ama burda cok ağaçlık toprak bir park var çok büyük taşlık yolda yürürken buldum yağmur dan sonraydı
Tam olarak neresiydi ve hangi gündü