Sanırım ekim ayına kadar uçuşlar devam ediyor. Merak etmeyin mutlaka bulursunuz, gerekli ekipmanı edinmenizi öneririm, iş aceleye binmesin. Hangi türlerin olacağını tam bilmiyorum ama genellikle lasius, messor, camponotus, formica, cataglyphis, tetramorium gibi cinslerden bazı türler çoğu şehirde oluyor.İzmir'de bu aylarda kraliçe bulabilir miyim? Buralarda en çok hangi tür vardır?
İzmirin hangi ilçesi ben menderes.İzmir'de bu aylarda kraliçe bulabilir miyim? Buralarda en çok hangi tür vardır?
torbaliİzmirin hangi ilçesi ben menderes.
Ben de Torbalı'da yaşıyorum. Torbalı'da gece Pheidole bulma ihtimaliniz yüksek.torbali
torbalı'da nerelerde vardırBen de Torbalı'da yaşıyorum. Torbalı'da gece Pheidole bulma ihtimaliniz yüksek.
Tehemorium,lasius,formica bulabildim mİzmirin hangi ilçesi ben menderes.
Ben menderes bi kaç ay önce torbalıdan taşındım yedi eylül mahallesinde oturuyodum.torbali
onları nerlerde bulmustunTehemorium,lasius,formica bulabildim m
Ben menderes bi kaç ay önce torbalıdan taşındım yedi eylül mahallesinde oturuyodum.
Türkiyenin heryerinde uçuşlar oluyor kraliçe bulmak isterseniz sanırsam marttan ekime kadar uçuşlar sürüyor nisan-eylül ayları arasındada uçuşlar çok yoğun oluyor sıcak ve nemli günlerde dışarı çıkın arayın çimenlik patikalarda kaldırım kenarlarında vstorbalı'da nerelerde vardır
Menderesteonları nerlerde bulmustun
Gece sokak lambalarının altına bakabilirsiniz. Beyaz ve mavi ışıklara daha çok geliyorlar. Köyde bulma şansınız artar.torbalı'da nerelerde vardır
korulukta vardir o haldeGece sokak lambalarının altına bakabilirsiniz. Beyaz ve mavi ışıklara daha çok geliyorlar. Köyde bulma şansınız artar.
Bu sene bizim okulda Tapinoma, Tetramorium, Lasius, Cataglyphis Nodus, Cataglyphis Livida, Camponotus, Messor... kraliçeleri bulmuştuk.onları nerlerde bulmustun
hangi okul acabaBu sene bizim okulda Tapinoma, Tetramorium, Lasius, Cataglyphis Nodus, Cataglyphis Livida, Camponotus, Messor... kraliçeleri bulmuştuk.
Muhtemelen vardır. Arkadaşım Koruluk'ta Plagiolepis uçuşuna denk gelmişti ancak ben Koruluk'a ne zaman gitsem elim boş döndüm.korulukta vardir o halde
Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesihangi okul acaba
Ben 2 ay boyunca aramıştım ve bakkala giderken buldum bı kraliçeyiİzmir'de bu aylarda kraliçe bulabilir miyim? Buralarda en çok hangi tür vardır?