Arkadaşlar kral ve prensler ne işe yarar?
Sadece çiftleşmeye yarar. Sonrasında üreme organları patlar ve ölürler.Arkadaşlar kral ve prensler ne işe yarar?
Kral diye birşey yok diye biliyorum hocam prensler ise prenses karıncaların döllenmesine yardımcı oluyor zaten çiftleşme işi bittikten sonra ölüyorArkadaşlar kral ve prensler ne işe yarar?
Sağol reis bir hobi edinmek istiyorum karıncalar bana sempatik geliyor işte bir kraliçe edinmeden önce bilgi toplamak istiyorum kraliçe elimde hiç olmasın diye en azından önden bir hazırlık gibi sorular soruyorum teşekkürler knkKral diye birşey yok diye biliyorum hocam prensler ise prenses karıncaların döllenmesine yardımcı oluyor zaten çiftleşme işi bittikten sonra ölüyor
Üstat düşüncelerin çok güzel bu yoldan devam. İstediğin zaman dm yaz bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim benim bilmediklerimde olur sen ogretirsin yeri gelir ben.Sağol reis bir hobi edinmek istiyorum karıncalar bana sempatik geliyor işte bir kraliçe edinmeden önce bilgi toplamak istiyorum kraliçe elimde hiç olmasın diye en azından önden bir hazırlık gibi sorular soruyorum teşekkürler knk
Eyw iyi geceler reisÜstat düşüncelerin çok güzel bu yoldan devam. İstediğin zaman dm yaz bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim benim bilmediklerimde olur sen ogretirsin yeri gelir ben.
Yakşamlar dilerim 🙂