Larvalar tam gelişmemiş olabilir proteini veriyormusunuz hocam şekerli su da verin kraliçenin abdomeni küçük göründü gözümeKraliçenin fotoğrafıEkli dosyayı görüntüle 84616
birkaç parça dubia bacağı ver birazda şekerli su ztn proteini larvalara vercek şekerli suyu kendi içerGeçen haftalarda kraliçeden büyük dubia verdim hepsini yedi (kabukları hariç tabi🙂) ama hiç şekerli su vermedim.
Yemliğim yok alternatif olarak ne kullanabilirim?birkaç parça dubia bacağı ver birazda şekerli su ztn proteini larvalara vercek şekerli suyu kendi içer
Şişe kapağıYemliğim yok alternatif olarak ne kullanabilirim?
Karıncalar kozayı bir yerlere tutunmak için örer. cam gibi tutunacak bir yer olmayan ortamda örmemesi normal. protein eksikliği yok.Merhabalar. Cataglyphis kraliçesinin kuma erişimi var, ancak koza örmedi. Bunun sebebi ne olabilir?Ekli dosyayı görüntüle 84611
Dostum kozayı örme sebepleri arasında bakterilerden korunmakta vardı forumda yada başka bir yerde okumuştum protein beslemesini kiviant arkadaşım olduğu için bir kere verdiğini biliyorum az beslendiyse az kaynakla büyüme süresi uzarKarıncalar kozayı bir yerlere tutunmak için örer. cam gibi tutunacak bir yer olmayan ortamda örmemesi normal. protein eksikliği yok.
Dubia bacağı da ver reisProtein eksikliği yoksa sadece şekerli su verdim.Ekli dosyayı görüntüle 84617