Başladı ben bulmadım ama bulan çok arkadaş var.Konya'da olan arkadaşlar; uçuşlar Konya'da başladı mı, kraliçe bulanlar var mı?
Bulup işçi çıkaran bile var hocam. Ama farklı türlerin uçuşları devam ediyor. Birkaç haftaya kadar Nodus uçuşları da olacakKonya'da olan arkadaşlar; uçuşlar Konya'da başladı mı, kraliçe bulanlar var mı?
SanmıyorumMessor halen devam ediyor mudur
Azdır hocam. Çok istiyorsanız birinden sahiplenebilirsiniz.Messor halen devam ediyor mudur
Yoğun Türler hangileri konya içinAzdır hocam. Çok istiyorsanız birinden sahiplenebilirsiniz.
Messor, cataglyphis bence.Yoğun Türler hangileri konya için
Evet daha bugün buldum Messor devam ediyor ayrı yetten camponotus uçuşları da başladı devam ediyor.Messor halen devam ediyor mudur
Campontous'u nerede ve ne zaman buldunuz?Evet daha bugün buldum Messor devam ediyor ayrı yetten camponotus uçuşları da başladı devam ediyor.
Evet daha bugün buldum Messor devam ediyor ayrı yetten camponotus uçuşları da başladı devam ediyor.
Ben rastlamadım ama var.Campontous'u nerede ve ne zaman buldunuz?
Galatasaray konya yarı final maçına giderken buhara tarafında evin önünde bir sürü kraliçe vardı. 5 tane aldım 3 ünü arkadaşlarıma verdim ikisi bende.Campontous'u nerede ve ne zaman buldunuz?