Bende konyadayim geçtiğimiz salı ve çarşamba günü büyük uçuşlar oldu messor cinsindenMerhaba beyler bayanlar Konya'da yaşıyorum ilk deneyimim olucak Konya'da kraliçe uçuşları ne zaman gerçekleşir bilgisi olan yazabilir mi?
NOT: bu gün hava 26 derece
Teşekkürleristanbul,Samsun gibi şehirlerde uçuşlar başladı ancak konyayı bilmiyorum ama neredeyse kesin birşey varki en geç nisanda başlayacak.
TeşekkürlerBende Konya'da yaşıyorum Selçukludayım ve burada uçuşlar bqşlafı yani bizim garajın önü full kraliçe dolu 30 dan fazla kraliçe var hepsi kanatlı bazıları kanatlarını dökmüş
10.000den fazla işçi var
Yani uçuşlar başladı Konya/selçukluda
TeşekkürlerBende konyadayim geçtiğimiz salı ve çarşamba günü büyük uçuşlar oldu messor cinsinden
Hala devam ediyor mudur messor uçuşları 2-3 gündür dışarıda olduğum zamanlar yerlere bakıyorum ama şuana kadar sadece prens buldumBende konyadayim geçtiğimiz salı ve çarşamba günü büyük uçuşlar oldu messor cinsinden
Bende Konya'da yaşıyorum Selçukludayım ve burada uçuşlar bqşlafı yani bizim garajın önü full kraliçe dolu 30 dan fazla kraliçe var hepsi kanatlı bazıları kanatlarını dökmüş
10.000den fazla işçi var
Yani uçuşlar başladı Konya/selçukluda
Hala devam ediyor mudur messor uçuşları 2-3 gündür dışarıda olduğum zamanlar yerlere bakıyorum ama şuana kadar sadece prens buldum
Konya Selçuklu'dayım 3 gündür kraliçe buluyorum uçuşlar başladı devam ediyor.Merhaba beyler bayanlar Konya'da yaşıyorum ilk deneyimim olucak Konya'da kraliçe uçuşları ne zaman gerçekleşir bilgisi olan yazabilir mi?
Hocam konya meramdayım her yerde messor uçuşları var bana hep erkek denk geldi ama rahatlıkla kraliçe bulursun solenopsis fugaxlarda uçuşa başladıMerhaba beyler bayanlar Konya'da yaşıyorum ilk deneyimim olucak Konya'da kraliçe uçuşları ne zaman gerçekleşir bilgisi olan yazabilir mi?
TeşekkürlerFormica kraliçesi gibi duruyor
Bende de bu günle beraber 2 oldu şu an arıyorum inşallah 3 olucakEfendim Karatay'dada uçuşlar var bir kraliçe buldum bu gün.
Messor kraliçesiBunun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı
Formica gibi duruyor messora benzetemedim ama zaten 2 türde ilk işcisi çıkana kadar besleme gerektirmiyor işcsi çıkınca daha iyi anlaşılır ama daha iyi bilinler varsa kesin bişi söyler ama bence formicaBunun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı
Hocam meramda sadexd bugün 4 tane prenses bi tane kraliçe buldum 1 haftadır filanda 10a yakın erkek buldum zaferde de uçuş varBende de bu günle beraber 2 oldu şu an arıyorum inşallah 3 olucak
hocam Kültürparkta var mıdır hiç denk geldiniz miHocam meramda sadexd bugün 4 tane prenses bi tane kraliçe buldum 1 haftadır filanda 10a yakın erkek buldum zaferde de uçuş var
Konyanın heryerinde vardır, bende karamanlıyım ordan biliyorum çim yerlerin kenarındaki kaldırımlarda, parklarda bulmanız çok yüksek ihtimal bulursun özellikle messor cinsi kraliçeler konya veya karaman da belirli bir bölgede değilde dedim gibi olan nerdeyse heryerde varlar, ve uçuşlar başladı ama kolay bulmak istersen yamurdan sonra bakınırsan çok kolaylıkla bulursun.hocam Kültürparkta var mıdır hiç denk geldiniz mi