Konuyu Uzatma

lordqne

Nanitik
Üye
Merhaba bu aslında öneri değil bir şikayet.Ne zaman biri konu açsa illaki biri cevaplıyor bunda sorun yok ama bazı kişiler konuyu açıyor ve ilk cevaplayan kişiyle aynı şeyleri yazıyor ve gönderiyor. Tek mesajda biten konu 6 7 kişinin aynı cevabı vermesiyle bitiyor örnek bu benim cevapladığım konu bunu ben yaşadığım için değil genel bir sorun olduğu için atıyorum.Ayrıca bunun olması bir çok konunun forumun ana sayfasından düşmesini sağlıyor konu cevaplansın öne çıksın diye mesaj atmak zorunda kalıyoruz.Tek ricam hobiyi yaymak isteyen kişilerin gereksiz sayfa işgalinden kaçınması.Konu 'Kraliçem aylar sonra yumurtladı' https://karincaciftligim.com/threads/kralicem-aylar-sonra-yumurtladi.23535/

waynhen

Asker
Yardımsever
Üye
Bende arkadaşımın dediklerine katılıyorum.Daha açıklayıcı ve bilgilendirici şeyler yazanlar tabi ki söylesin ama aynı şeyi söyleyecekseniz yazmayın.Ve yazdığının çok açıklayıcı olmadığını düşünen kişilerde sonrasında mesajlarını silerse daha temiz ve güzel olur.

Ü

Üye silindi 7026

Bazı arkadaşlar konu içine aynı anda mesaj atabiliyor ancak bazı kullanıcılar bunu art niyetle yapıyor. Aslında rapor butonu bunun için var. Bunu bildirdiğinizde moderatör arkadaşlar ilgileniyor, art niyet varsa gerekeni yapıyor.

creal

Media
Üye
Merhaba bu aslında öneri değil bir şikayet.Ne zaman biri konu açsa illaki biri cevaplıyor bunda sorun yok ama bazı kişiler konuyu açıyor ve ilk cevaplayan kişiyle aynı şeyleri yazıyor ve gönderiyor. Tek mesajda biten konu 6 7 kişinin aynı cevabı vermesiyle bitiyor örnek bu benim cevapladığım konu bunu ben yaşadığım için değil genel bir sorun olduğu için atıyorum.Ayrıca bunun olması bir çok konunun forumun ana sayfasından düşmesini sağlıyor konu cevaplansın öne çıksın diye mesaj atmak zorunda kalıyoruz.Tek ricam hobiyi yaymak isteyen kişilerin gereksiz sayfa işgalinden kaçınması.Konu 'Kraliçem aylar sonra yumurtladı' https://karincaciftligim.com/threads/kralicem-aylar-sonra-yumurtladi.23535/
Kesinlikle katılıyorum hocam. Bencede ekstradan bir bilgi verilmeyecekse, verilen cevabın aynısını yazmanın hiçbir manası yok.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Selam, attığınız konudaki gibi cevap tekrarlarını genelde pek denetleyemiyoruz evet. Çünkü siz de takdir edersiniz ki her konuyu tek tek mesaj mesaj inceleyecek kadar zaman bulmak mümkün değil.

Mesajların sol altındaki rapor butonundan bildirerek yardımcı olabilirsiniz. Gözümüze çarptıkça kullanıcılara uyarılar veriyor, mesajları düzenliyor, arşivliyoruz. Ama bu tarz mesajlar dikkatimizden kaçabiliyor evet.

Dediğim gibi rapor butonundan bize bildirirseniz işimiz çok kolaylaşır. Sadece bu konuda değil, forum kurallarına uymayan mesajlaşmalar gördüğünüzde raporlayın, inceleyelim.