Ü
Hocam ben test tüplerine cover yaptım ama kırmızı kağıt biraz ince olduğu için açık kırmızı oldu, sorun olur mu?Bunu bir outworld'e bağlayarak gayet güzel bakabilirsin. Hatta koloni belli bir sayıya ulaşana kadar 2-3 tüpü çıkarıp o bölümleri tıkayarak bakarsın sonra koloni çoğaldıkça tüp eklemesi yaparsın gayet güzel olur. Ama koloni küçükken bir anda böyle büyük yere geçirmemeni tavsiye ederim
Kırmızı renk ve karınca arasındaki ilişkiyi arkadaşlarımız forumda defalarca tartıştı. Arama kısmından dilerseniz ulaşabilirsiniz. Sonuç olarak kırmızı şeffaf yerine opak bir cover yapmanızı öneririm.Hocam ben test tüplerine cover yaptım ama kırmızı kağıt biraz ince olduğu için açık kırmızı oldu, sorun olur mu?
Koloninize tabii ki de burada bakabilirsiniz "formikaryum şart" diye bir şey denilemez. Koloninizin popülasyonu ile doğru orantıda yaşadığı alanın da büyümesi gerekmektedir. Fakat ortada bir sorun söz konusu, koloninizin popülasyonu yüksek rakamlara ulaştığı zaman bu test tüp kombinasyonunu kullanmalısınız. Aksi takdirde alanın büyük olması nedeniyle az sayılı işçili koloniniz streslenecektir. Bu da istenmeyen bir durumdur. Bu sebeple önce bir test tüpü ile başlayın, koloniniz büyüdükçe başka bir tabirle tüp doldukça yeni tüp daha ekleyin. Düz mantık, keyifli hobiler.Sizce kolonime bunda bakabilir miyim yoksa formikaryum şart mı?Ekli dosyayı görüntüle 2531
çok güzel satın mı aldın kendin mi yaptınSizce kolonime bunda bakabilir miyim yoksa formikaryum şart mı?Ekli dosyayı görüntüle 2531
Ant Store Turkey den aldımçok güzel satın mı aldın kendin mi yaptın
satın aldığında test tüpleri ile birliktemi geldiAnt Store Turkey den aldım
Hayır onları ayrı aldımsatın aldığında test tüpleri ile birliktemi geldi
anladım teşekkür ederimHayır onları ayrı aldım