Yarım çay bardağı suya, 2 kaşık şeker atıyorum genelde.Merhabalar, hazırladığınız şekerli suyun ölçüsünü ve nasıl verdiğinizi bizimle paylaşır mısınız? Ayrıca ne kadar süre önce koyduğunuzu, outworld bağlı mı ve kaç işçiniz olduğunu da belirtir misiniz?
Bir çay kaşığı şekere (tepeleme) 3 çay kaşığı su koyun içmiyorlarsa o an ihtiyacı yoktur çünkü şekerli su reddetme diye birşey görmedim duymadım.Yarım çay bardağı suya, 2 kaşık şeker atıyorum genelde.
Sonrada pamuğa yediriyorum.
Outworld'e bağlı.
İşçi konusunda,koloniye kısa süreliğine arkadaşım bakıyor. Ona sormam lazım.
Şekerli suyu protein vermediğim günlerde koyuyorum.
2 gün şekerli su kolonide kalıyor,sonra alıyorum.
Kesinlikle katılıyorum, ayrıca verilen ölçülerde de sorun yok. Eğer şekerli suyu içmiyorlarsa, o an pek gerek duymamışlardır. Telaşlanmayın lütfenBir çay kaşığı şekere (tepeleme) 3 çay kaşığı su koyun içmiyorlarsa o an ihtiyacı yoktur çünkü şekerli su reddetme diye birşey görmedim duymadım.
Hocam konudan bağımsız kusura bakmayın ama.Benimde formica kolonim aynı böyle hiç dışarı çıkmıyorlar ve deliği baya baya kapatmışlar ve ölü işciyi hala tüpte autworlde atmamışar.Kesinlikle katılıyorum, ayrıca verilen ölçülerde de sorun yok. Eğer şekerli suyu içmiyorlarsa, o an pek gerek duymamışlardır. Telaşlanmayın lütfen