Birkaç işçili henüz ilk aşamalarda koloni sahiplenmek istiyorum. Bilindik 1-2 site ile iletişime geçtim fakat şuan için satışları yok. Nerden temin edebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba, Hangi il birde karınca sanatında var diye biliyorum ama Karaman daysan elimde ortalama 15 yumurtalı messorlardan var 1 ini hediye olarak verebilirim.Birkaç işçili henüz ilk aşamalarda koloni sahiplenmek istiyorum. Bilindik 1-2 site ile iletişime geçtim fakat şuan için satışları yok. Nerden temin edebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
Site önerisi yapmakta sorun yok hocam.Yeter ki onaylanmış yerler olsun(AntStore-UnderGroundAntWorld gibi yerler yasak değil).Onun dışında bazı şekil bireysel reklamlar yasak.Eğer bu forumda aktif olarak takılırsan muhakkak birine denk gelirsin. Açılan başlıkları inceleyip kullanıcılara özelden mesaj atabilirsin. Onun harici zaten burada reklam amaçlı kimse size site önerisinde bulunamaz. (Kurallar gereğince reklam yasaktır.)
Karınca Sanatı gibi sektörde isim yapmış sitelerle iletişime geçtim fakat şuan için koloniyi geçtim kraliçe satışları bile yok neredeyse. Adana'da ikamet ediyorum ama ince düşünceniz için de teşekkür ederim.Merhaba, Hangi il birde karınca sanatında var diye biliyorum ama Karaman daysan elimde ortalama 15 yumurtalı messorlardan var 1 ini hediye olarak verebilirim.
Forumda yeniyim fakat elimden geldiğince konulara vs. bakıyorum biraz daha bilgilenmek için.Eğer bu forumda aktif olarak takılırsan muhakkak birine denk gelirsin. Açılan başlıkları inceleyip kullanıcılara özelden mesaj atabilirsin. Onun harici zaten burada reklam amaçlı kimse size site önerisinde bulunamaz. (Kurallar gereğince reklam yasaktır.)
Teşekkürler, ama Adana zaten sıcak biryer 1 2 hafta önce uçuşların başlaması lazımdı eyer sıcaklığın 20 derece ve üstü olduğu zamanlarda dışarda çimliklerin yanındaki yürüyüş yerlerinde parklarda ve taş altlarında messoru 1 gün 20 30 dk arayıp bulmama ihtimaliniz düşüktür, ben kaldırdım her 3 taşdan birinde kesin bi kraliçe buluyorum ben olsam kendim bulmak isterim çünki kendi bulduğum kraliçelere isim koyup bir bağ yapabilirsiniz, ben böyle yapmayı çok seviyorum.Karınca Sanatı gibi sektörde isim yapmış sitelerle iletişime geçtim fakat şuan için koloniyi geçtim kraliçe satışları bile yok neredeyse. Adana'da ikamet ediyorum ama ince düşünceniz için de teşekkür ederim.
Forumda yeniyim fakat elimden geldiğince konulara vs. bakıyorum biraz daha bilgilenmek için.
Çok haklısınız fakat aşırı şanssız olduğumu düşünüyorum bu konuda. Geçen sene çok uğraştım fakat sadece 3 Messor kraliçesi ancak bulabildim ve 1 tanesi henüz haftasını doldurmadan sebepsizce öldü. Diğer ikisi gayet sağlıklı ve yumurtalılar fakat onlarla ilgilenmek çok eğlenceli olduğundan sayıyı arttırmak istiyorum.Teşekkürler, ama Adana zaten sıcak biryer 1 2 hafta önce uçuşların başlaması lazımdı eyer sıcaklığın 20 derece ve üstü olduğu zamanlarda dışarda çimliklerin yanındaki yürüyüş yerlerinde parklarda ve taş altlarında messoru 1 gün 20 30 dk arayıp bulmama ihtimaliniz düşüktür, ben kaldırdım her 3 taşdan birinde kesin bi kraliçe buluyorum ben olsam kendim bulmak isterim çünki kendi bulduğum kraliçelere isim koyup bir bağ yapabilirsiniz, ben böyle yapmayı çok seviyorum.
Dostum sana bir tavsiye vermek isterim bence 2 tane 1 kraliçeli bir tanede multi yap (çok kraliçeli) yeter çünki ilerde 4 5 adet kıraliçeyle uraşmak çok zor ve hobiden soğutur, sana tavsiyem kendim yaptığım gibi 3 adet 1'li 1 adetde 4'lü yaptım ben ama sayısı sana kalmış tabiki.Çok haklısınız fakat aşırı şanssız olduğumu düşünüyorum bu konuda. Geçen sene çok uğraştım fakat sadece 3 Messor kraliçesi ancak bulabildim ve 1 tanesi henüz haftasını doldurmadan sebepsizce öldü. Diğer ikisi gayet sağlıklı ve yumurtalılar fakat onlarla ilgilenmek çok eğlenceli olduğundan sayıyı arttırmak istiyorum.
Bende katılıyorum.Zamanla ihtiyaçları artacak.Her birine ayrı ayrı outworld vs. gerekecek çok alan lazım.Sağlam olsun 3-4 tane olsun.Dostum sana bir tavsiye vermek isterim bence 2 tane 1 kraliçeli bir tanede multi yap (çok kraliçeli) yeter çünki ilerde 4 5 adet kıraliçeyle uraşmak çok zor ve hobiden soğutur, sana tavsiyem kendim yaptığım gibi 3 adet 1'li 1 adetde 4'lü yaptım ben ama sayısı sana kalmış tabiki.
Benim de düşüncem birkaç kraliçe ve bir koloni olması açıkçası. Kraliçe sayısı 3-4 olsa kafi.Dostum sana bir tavsiye vermek isterim bence 2 tane 1 kraliçeli bir tanede multi yap (çok kraliçeli) yeter çünki ilerde 4 5 adet kıraliçeyle uraşmak çok zor ve hobiden soğutur, sana tavsiyem kendim yaptığım gibi 3 adet 1'li 1 adetde 4'lü yaptım ben ama sayısı sana kalmış tabiki.
Yapılan site önerilerinde olası dolandırıcılıkların sorumluluğunu alma gibi bir lüksünüz yok. Bundan dolayı da burada malzeme kullanmak amaçlı marka tavsiyesi vermek harici kullanıcıları birbirleriyle buluşturmak daha uygun. Ayrıca zaten sitelerde yeterince pahalı satışlar yapılıyor. En iyisi sahiplendirmek veya elden alıcı bulunması. İyi forumlar.Site önerisi yapmakta sorun yok hocam.Yeter ki onaylanmış yerler olsun(AntStore-UnderGroundAntWorld gibi yerler yasak değil).Onun dışında bazı şekil bireysel reklamlar yasak.