Kargo ile gönderim yapabilir misiniz ?50 işçilik Messor kolonimi tüm ekipmanlar ile sahiplendireceğim. Isparta'da yaşıyorum
EvetKargo ile gönderim yaoabilir misiniz ?
Hocam eğer vazgeçerseniz bende sahiplenmek isterim.Kargo ile gönderim yapabilir misiniz ?
Hocam özel değilse neden sahiplendiriyorsunuz? 50 işçiye kadar beslenen koloni sahiplendirmek kolay kolay görebileceğimiz bir şey değil.50 işçilik Messor kolonimi tüm ekipmanlar ile sahiplendireceğim. Isparta'da yaşıyorum
Yapamayacağım zaten hocam hayatımda özel durumlardan geçiyordum ama yok yapamayacagim veremeyeceğim kimseyeHocam özel değilse neden sahiplendiriyorsunuz? 50 işçiye kadar beslenen koloni sahiplendirmek kolay kolay görebileceğimiz bir şey değil.
DM'den yazar mısınız ?
Hocam böyle büyük bir koloninin durumunu merak ettim nasıllar acaba? Özellikle messor olunca baya dikkatimi çekiyorlar. Sahiplendiniz öyle değil mi?DM'den yazar mısınız ?
Neyini merak ettiniz tam olarakHocam böyle büyük bir koloninin durumunu merak ettim nasıllar acaba? Özellikle messor olunca baya dikkatimi çekiyorlar. Sahiplendiniz öyle değil mi?
Durumunu, ne oldular, kaç işçiye çıktı, süper majör var mı?Neyini merak ettiniz tam olarak
Messorlarda süper majör yada asker karınca bulunmaz hocam.Durumunu, ne oldular, kaç işçiye çıktı, süper majör var mı?
Majör bulunur hocam.Messorlarda süper majör yada asker karınca bulunmaz hocam.
Majör bulunduğunu biliyorum hocam arkadaş süper majör yani asker kastından bahsetmiş demek istediğim bu.Majör bulunur hocam.
Pardon, yanlış bilgilendirme yapmışım.Majör bulunduğunu biliyorum hocam arkadaş süper majör yani asker kastından bahsetmiş demek istediğim bu.
Çok yanlış bir bilgi Süper majör asker karınca ile aynı şey değildir.Majör bulunduğunu biliyorum hocam arkadaş süper majör yani asker kastından bahsetmiş demek istediğim bu.
Asker karıncalar majordur ama her majorKarıncalarda “asker” kastı yok hocamlar. Majörler koloninin ağır işlerini ve savunma işlerini yaparlar. Birnevi asker görevi yaparlar. Süper majörlerden genelde süper asker olarak bahsedilir. Çünkü biz majörlere asker diyoruz.
Old soldiers never die ... - PMC
An ancestral supersoldier phenotype of Pheidole ants can be recovered when selection for supersoldiers re-emerges, indicating that the developmental potential for caste pathways is retained.pmc.ncbi.nlm.nih.gov
Yükleniyor…
www.antwiki.org
Ben bu mesajı eksik okumuşum sanırım. Ben ilk dediğinize katılıyorum fakat messorlarda süper major var diye biliyorum.Çok yanlış bir bilgi Süper majör asker karınca ile aynı şey değildir.
İkiside ayrı kastlardır ve messorlada 2side yoktur.