Evet kapak kullanmak ve havalandırma deliklerinin az olması havalandırmayı yetersiz kılabiliyor, bu da mite riskini arttırabiliyor. Zeytinyağı ile pudrayı karıştırın. Ne yağı veya pudrası kullandığınızın çok da bir önemi yok her türlüsü iş görüyor, oluşan karışımda fazla yağ olursa sürdüğünüzde yanlardan damlayarak ortamı pisletebilir bu yüzden iyi ayarlayın. Birkaç haftada bir karışımın kuruyup kurumadığını kontrol edebilir ve tazeleyebilirsiniz.Selamlar, outworld için duvara flour yapacam ama hangi malzemeden yapılıyor bilmiyorum havasızlıktan dolayı sanırım ölüm yaşanıyor.
Teşekkür ederim ölümler habasızlıktan kaybaklanıyor sanıyorum mite varsa birde limon koyarak deneyeceğimEvet kapak kullanmak ve havalandırma deliklerinin az olması havalandırmayı yetersiz kılabiliyor, bu da mite riskini arttırabiliyor. Zeytinyağı ile pudrayı karıştırın. Ne yağı veya pudrası kullandığınızın çok da bir önemi yok her türlüsü iş görüyor, oluşan karışımda fazla yağ olursa sürdüğünüzde yanlardan damlayarak ortamı pisletebilir bu yüzden iyi ayarlayın. Birkaç haftada bir karışımın kuruyup kurumadığını kontrol edebilir ve tazeleyebilirsiniz.
Rica ederim. Mitelar cidden koloniler için çok tehlikeliler, koloninizde mite olmadığından emin olun.Teşekkür ederim ölümler habasızlıktan kaybaklanıyor sanıyorum mite varsa birde limon koyarak deneyeceğim