Koloni formikaryuma geçmiyor

Xhas

Yumurta
Üye
merhaba 3d yazıcı ile yaptığım formikaryuma koloni geçiş yapmıyor, uzun bir süredir transferde yapmıyorum.
not: formikaryumun üstünü kapatıyorum, fotoğrafta gözükmesi için açtım.
1000015041.jpg

İsmail96

Larva
Üye
Beklemeye devam et elbet geçecektir, ayrıca ışığın vurduğu alana da dikkat et tüpü bi nebze ısıtabilir. Son çare sallamak olabilir ancak koloniye zarar verebilir

Xhas

Yumurta
Üye
Beklemeye devam et elbet geçecektir, ayrıca ışığın vurduğu alana da dikkat et tüpü bi nebze ısıtabilir. Son çare sallamak olabilir ancak koloniye zarar verebilir
teşekkürler şuan transfer yerinin ortasındaki boruda duruyorlar hareket etmeden.

Yetkin

Media
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Koloni fotoda pek belli olmuyor, çok küçük gibi özellikle de formikaryuma göre. Ya çok daha küçük bir formikaryumla deneyebilirsiniz ve ya tüpte devam edebilirsiniz

Xhas

Yumurta
Üye
Koloni fotoda pek belli olmuyor, çok küçük gibi özellikle de formikaryuma göre. Ya çok daha küçük bir formikaryumla deneyebilirsiniz ve ya tüpte devam edebilirsiniz
Hocam hiç geçmez mi? Büyük hevesle yapmıştım. Tüpten mi devam etmek gerekir?

Adz94

Media
Üye
Hocam hiç geçmez mi? Büyük hevesle yapmıştım. Tüpten mi devam etmek gerekir?
Koloninin boyutuna göre formikaryum çok büyük, geçseler dahi strese girebilirler ve formikaryumun büyük bir kısmını çöplük olarak kullanırlar.

Xhas

Yumurta
Üye
Koloninin boyutuna göre formikaryum çok büyük, geçseler dahi strese girebilirler ve formikaryumun büyük bir kısmını çöplük olarak kullanırlar.
Teşekkürler, biraz daha bekleyip tüpe aktarmayı düşünüyorum.