Umarım sağlıklı gelir İstanbul'da kraliçe bulmak ormanlık tarafa gidilmedikçe çok zordur bende istanbuldayım ve kraliçe bulmak epey bir zor.İyi hobiler dilerim.Bugün İstanbulda kraliçe karınca bulamadıĝım için bir Tetramorium Galaticum sipariş verdim. 2 ile 4 iş günü arasında gelir dediler, gelince gene burada paylaşırım. Ayrıca benim ilk beslediğim karıncam olacak. Koyduğum fotoğraf bir Tetramorium Galaticum
Evet baya zor oluyor.Umarım sağlıklı gelir İstanbul'da kraliçe bulmak ormanlık tarafa gidilmedikçe çok zordur bende istanbuldayım ve kraliçe bulmak epey bir zor.İyi hobiler dilerim.
Bende aynı türden sipariş verdim ilk kolonim olucak sen benden 2-3 gün önden gideceksin bana çok yardımı dokunur bu günlüğün.Gün 1 (Tetramorium Galaticum)
Aslında bugün geldiklerinden bir gün sonra ama ilk gün yoldan geldiler daha fazla strese girmesinler diye beslemedim bugün besleyeceğim. İlk fotoğrafta şekerli su verdim onu içiyorlardı fotoğrafta çok belli olmuyor, ikinci fotoğrafta yumurta verdim. Ve karıncalarda herhangi bir sorun göremedim. İlk gün bu kadardı.
Birine yardımım dokunursa ne mutlu bana ama söyleyeyim buda benim ilk kolonim.Bende aynı türden sipariş verdim ilk kolonim olucak sen benden 2-3 gün önden gideceksin bana çok yardımı dokunur bu günlüğün.
Un kurdu.Tetramorium Galaticum türündeki karıncalarıma yumurta akı vermiştim ama baktığımda hiç onla ilgilenmediklerini gördüm sizce başka ne verebilirim?
Onu yazmayı unutmuşum şu an elimde yok ve hemen alabileceğim bir yer yok onun dışında başka bir şey ama bulursam hemen onu vereceğim.Un kurdu.
Ekmek, kıyma, haşlanmış yumurta beyazı-sarısı, çeşitli tohumlar, tavukla beslenebilir. Yumurta akı ve balla yapılan 1e 1 oranlı bir karışım vardı deneyebilirsiniz. (arama kısmından bulabilirsiniz) Ben onun yerine 1 şeker 1 su 1 yumurta akı ölçekli şeklini yaptım baya sevmişlerdi. Yarı hasatçı olduğu için bir tık daha canlı yemsiz idare edilebilir ama yine de bir an önce temin etmeye çalışın.Onu yazmayı unutmuşum şu an elimde yok ve hemen alabileceğim bir yer yok onun dışında başka bir şey ama bulursam hemen onu vereceğim.
Ek olarak salam sosis vs de verebilirsin ama ben denemedim. İşlenmiş olduğu için (baharatı falan) zarar verebilir diye korktum. Deneyip olumlu sonuç alanlar vardı Ytden arayıp bakabilirsiniz.Ekmek, kıyma, haşlanmış yumurta beyazı-sarısı, çeşitli tohumlar, tavukla beslenebilir. Yumurta akı ve balla yapılan 1e 1 oranlı bir karışım vardı deneyebilirsiniz. (arama kısmından bulabilirsiniz) Ben onun yerine 1 şeker 1 su 1 yumurta akı ölçekli şeklini yaptım baya sevmişlerdi. Yarı hasatçı olduğu için bir tık daha canlı yemsiz idare edilebilir ama yine de bir an önce temin etmeye çalışın.
Ekmek, kıyma, haşlanmış yumurta beyazı-sarısı, çeşitli tohumlar, tavukla beslenebilir. Yumurta akı ve balla yapılan 1e 1 oranlı bir karışım vardı deneyebilirsiniz. (arama kısmından bulabilirsiniz) Ben onun yerine 1 şeker 1 su 1 yumurta akı ölçekli şeklini yaptım baya sevmişlerdi. Yarı hasatçı olduğu için bir tık daha canlı yemsiz idare edilebilir ama yine de bir an önce temin etmeye çalışın.
İki yorumun içinde teşekkür ederim sanırım bu sefer tohum deneyeceğim ve dediğin gibi canlı yemi yakında temin etmeye çalışacağım.Ek olarak salam sosis vs de verebilirsin ama ben denemedim. İşlenmiş olduğu için (baharatı falan) zarar verebilir diye korktum. Deneyip olumlu sonuç alanlar vardı Ytden arayıp bakabilirsiniz.
Eline sağlık güzel olmuş. Kenarların tamamen kapandığından emin ol dostum. Tetramorium'lar boyutlarından dolayı her yerden sızabiliyor. Etraftan işçi toplamak hiç güzel olmuyor😁.Merhaba arkadaşlar bugün Tetramorium Galaticum kolonime bir besleme alanı yaptım. İlk başta marketten aldığım şeffaf saklama kabını hortuma göre kestim ve hortumu oraya soktum, oradan aşağıya inmeleri için çubuk koydum ve son olarak hava almaları için onların geçemeyeceği delikler açtım fotoğraflarda görebilirsiniz, bence güzel oldu sizce nasıl?
Sanırım kaçacakları bir yer yok eğer kaçarlarsa daha güzel şekilde kaparım.Eline sağlık güzel olmuş. Kenarların tamamen kapandığından emin ol dostum. Tetramorium'lar boyutlarından dolayı her yerden sızabiliyor. Etraftan işçi toplamak hiç güzel olmuyor😁.