Kitap önerisi

Delüzyoni

Yumurta
Üye
Sonunda tüm sınavlar bitti ve kendimi kütüphaneye bu sefer keyif için attım. Böcekler yahut bitkiler için bir kitap almayı düşünüyorum tavsiyesi olan var mı?

Bu kitap 2012 basım 13 yıl geçmiş (yaşlanıyoruz) bilgiler çok eski midir?

Ekrandan bir şey okumayı yada not almayı mümkünse bir sünraki döneme kadar istemiyorum :D. Kağıt erkanlı cihazlar ise ateş pahası olmuş kütüphaneler tek seçeneğim gibi duruyor.

20250705_111248.jpg

WradSX

Asker
Üye
Hocam, okumadan bilemezsiniz. Okursanız bir şey kaybedeceğinizi sanmam. Aklınıza takılan noktalarda forumumuza konu açarak bilgileri alabilirsin. Bu kitap senden hiç bir şey götürmez, ancak kesinlikle bir şeyler katar. Hiç olmazsa tecrübe katar.

Kaanınçiftliği

Nanitik
Üye
Sonunda tüm sınavlar bitti ve kendimi kütüphaneye bu sefer keyif için attım. Böcekler yahut bitkiler için bir kitap almayı düşünüyorum tavsiyesi olan var mı?

Bu kitap 2012 basım 13 yıl geçmiş (yaşlanıyoruz) bilgiler çok eski midir?

Ekrandan bir şey okumayı yada not almayı mümkünse bir sünraki döneme kadar istemiyorum :D. Kağıt erkanlı cihazlar ise ateş pahası olmuş kütüphaneler tek seçeneğim gibi duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 62690
Hocam okuduğunuz kitapta öğrendiğiniz bilgileri belki bir günlük olarak ya da buraya anlatabilirsiniz hem bizde öğreniriz hemde yanlış bilgi varsa düzeltiriz.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Birçok kitabı internet üzerinden pdfine ulaşabilirsiniz. Benim de karıncalar hakkında pdfleri ile beraber kitap önerdiğim yazımı okuyabilirsiniz.