Arkadaşlar, karınca konusunda yeniyim. 5 tane kraliçe karıncam vardı, sağ olsun AntStoreTurkey, biraz fazla beklediğim için bir de yeni başladığım için 4 adet Messor kraliçe gönderdi. Bir arkadaşım da sağ olsun, bir tane daha hediye etti. Neden kendim bulmadım derseniz, arama fırsatım olmadı; zamanım da kalmadı, nasip değilmiş. Sonuç olarak 5 kraliçem var, aralarında 3'ü transfer edildi tüplerine. Ancak 4 kraliçe aynı tüpte bulunuyordu. 2'si başarılı şekilde transfer edildi, ama 3. kraliçe ölü gibi görünüyor. 2 gündür hiç hareket etmiyor. Barbekü çubuğuna ufaktan dokundum, pamuğa ufakça takıldığını gördüm ama başka bir hareket yok. Fakat pamuğa ufaktan yapışmış olması bana çok elzem bi durum gibi gözükmedi fakat eğer bu büyük bir sorunsa yine bilgilendirmenizi rica edeceğim, ancak ölü olma ihtimalinden endişeliyim. Kış uykusuna da girmiş olabilir, bu konuda da bir tahminim var.
Dediğim gibi, hiç kıpırdamıyor. Diğer 4. kraliçeyi de transfer etmek için önünde büyük bir engel var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Başka tüpe transfer etmeli miyim, etmeli isem nasıl yapmalıyım? Yine de bu hobide yeniyim, o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
Dediğim gibi, hiç kıpırdamıyor. Diğer 4. kraliçeyi de transfer etmek için önünde büyük bir engel var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Başka tüpe transfer etmeli miyim, etmeli isem nasıl yapmalıyım? Yine de bu hobide yeniyim, o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.