Kış uykusu

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Şuan kraliçelerim kış uykusundalar ama iki gün sonra -7 derce oluyor hava. Bu sıkıntı çıkartır mı? Bu karıncalar cam balkonda bir kutu içindeler. Donarlar mı? Kendileri bile olmasa suları donar mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

otsavas

Pupa
Üye
Evet -7 derece kraliçeleri öldürebilecek bir sıcaklık(suyuda dondurur). Kış uykusunda sıcaklık 0'ın altına inmemeli.

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Evet -7 derece kraliçeleri öldürebilecek bir sıcaklık(suyuda dondurur). Kış uykusunda sıcaklık 0'ın altına inmemeli.
Eee ne yapacağım. Ama cam balkon o kadar soğuk olmaz -4 fln olur

MuhammedMert

Larva
Üye
+4 derece sıkıntı çıkarmayacaksa buz dolabına koyabilir bız dolaplarının stabil ayarı 4 derecedir buzluk kısmı -18 derecedir ben üst kısımdan bahsediyorum (buzluk üstte ise alt kısım yani sebzelerin yameklerin olduğu kısım)

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
+4 derece sıkıntı çıkarmayacaksa buz dolabına koyabilir bız dolaplarının stabil ayarı 4 derecedir buzluk kısmı -18 derecedir ben üst kısımdan bahsediyorum (buzluk üstte ise alt kısım yani sebzelerin yameklerin olduğu kısım)Dolaba koyamam
Dolaba koyamam.

Almuud

Pupa
Üye
Ben -4/-5 derecelerde sıkıntı yaşamadım, karıncaların durduğu tüpleri bezlerle sarıp baloncuklu poşete koymuştum baloncuklu poşeti de bir kutuya yerleştirmiştim. Balkonun en kuytu köşesine rüzgar almayacak şekilde kış uykusunda eksi derecelerde bir sıkıntı yaşamadım.

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Ben -4/-5 derecelerde sıkıntı yaşamadım, karıncaların durduğu tüpleri bezlerle sarıp baloncuklu poşete koymuştum baloncuklu poşeti de bir kutuya yerleştirmiştim. Balkonun en kuytu köşesine rüzgar almayacak şekilde kış uykusunda eksi derecelerde bir sıkıntı yaşamadım.
Tam nasıl olur bilmiyorum ama riskli.