Şuan kraliçelerim kış uykusundalar ama iki gün sonra -7 derce oluyor hava. Bu sıkıntı çıkartır mı? Bu karıncalar cam balkonda bir kutu içindeler. Donarlar mı? Kendileri bile olmasa suları donar mı?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eee ne yapacağım. Ama cam balkon o kadar soğuk olmaz -4 fln olurEvet -7 derece kraliçeleri öldürebilecek bir sıcaklık(suyuda dondurur). Kış uykusunda sıcaklık 0'ın altına inmemeli.
Dolaba koyamam.+4 derece sıkıntı çıkarmayacaksa buz dolabına koyabilir bız dolaplarının stabil ayarı 4 derecedir buzluk kısmı -18 derecedir ben üst kısımdan bahsediyorum (buzluk üstte ise alt kısım yani sebzelerin yameklerin olduğu kısım)Dolaba koyamam
5 dereceden yüksek, 15 dereceden düşük olan bir yer var mı? Bir ya da birden fazla varda hepsini söyler misin?Dolaba koyamam.
Tam nasıl olur bilmiyorum ama riskli.Ben -4/-5 derecelerde sıkıntı yaşamadım, karıncaların durduğu tüpleri bezlerle sarıp baloncuklu poşete koymuştum baloncuklu poşeti de bir kutuya yerleştirmiştim. Balkonun en kuytu köşesine rüzgar almayacak şekilde kış uykusunda eksi derecelerde bir sıkıntı yaşamadım.