Kış uykusu sonrası ne yapmalıyım?

hasemeke01

Yumurta
Üye
Düşüncelerini aldığım birkaç hobici arkadaşımı dinledim ve karıncaları kış uykusuna yatırdım. Yaklaşık 2 ay oldu ve şimdi kış uykusunu güvenli bir şekilde bitirdim. Sonbaharda bulduğum için 3 tane kraliçem vardı ve hiçbirinin işçisi yoktu. Hiçbir kraliçem ölmemiş.

Un kurtlarımı 1 ay önce atmak zorunda kalmıştım; bu sebeple bir süre un kurdu veremem. Tohum vb. şeyler mi vermeliyim, yoksa önce şekerli su mu vermeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?

poyrasalos

Pupa
Üye
Merhabalar. Öncelikle hasatçı bir tür mü? eğer öyleyse daha yeni kış uykusundan çıktığı için tohumu kırıp verin ilk başta. Tabii enerji için şekerli suyla aynı anda verin. Ama en yakın zamanda canlı yem edinmeye çalışın.

armagankaya

Media
Üye
Düşüncelerini aldığım birkaç hobici arkadaşımı dinledim ve karıncaları kış uykusuna yatırdım. Yaklaşık 2 ay oldu ve şimdi kış uykusunu güvenli bir şekilde bitirdim. Sonbaharda bulduğum için 3 tane kraliçem vardı ve hiçbirinin işçisi yoktu. Hiçbir kraliçem ölmemiş.

Un kurtlarımı 1 ay önce atmak zorunda kalmıştım; bu sebeple bir süre un kurdu veremem. Tohum vb. şeyler mi vermeliyim, yoksa önce şekerli su mu vermeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam, kış uykusundan sonra alıştıra alıştıra sıcağa alın. Enerjileri için şekerli veya ballı su verin, ardından proteinlere geçersiniz.

Bankai

Larva
Üye
Hocam, kış uykusundan sonra alıştıra alıştıra sıcağa alın. Enerjileri için şekerli veya ballı su verin, ardından proteinlere geçersiniz.
Hocam Ballı suyu kaç günde bir veriyim outworld lerine pamukla koycam ona Göre her bittiğinde

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Eğer un kurtlarını bir 15-20 gün içerisinde temin edecekseniz un kurtlarınız gelene kadar güzelce şekerli sularını vererek idare edebilirsiniz. Sipariş ettikten sonra eline ulaşması taş çatlasın 1 hafta süreceği için pek sorun olmaz protein ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla canlı yem dışında bir şey vermenize gerek yok.