Kirpi Nasıl Bakılır?

Alpkar98

Yumurta
Üye
Merhaba yolda kirpi buldum un kurdu verdim yedi ama daha ne verebilirim? Kirpiler hakkında bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun.

YalnızGaripAdam

Pupa
Üye
Merhaba yolda kirpi buldum un kurdu verdim yedi ama daha ne verebilirim? Kirpiler hakkında bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun.
Kirpiler böcek, solucan, tırtıl, salyangoz, sümüklü böcek, çekirge, hamam böceği, meyve (elma, muz, armut), bazı sebzeler (haşlanmış patates, havuç), mantar, haşlanmış yumurta, pişmiş tavuk eti yer.

samet_56

Asker
Yardımsever
Üye
Bir kez beslemiştim, haşlanmış tavuk etini dehşet seviyordu tavsiye ederim. Şey yapabilirsin tavukçulardan kırıntı rica et evde haşla etli kısımları ver. Bu arada çok şirin oluyorlar hele o minik burunu. 🥰

samet_56

Asker
Yardımsever
Üye
Var var buyur gel hallederiz.

Bu arada inanılmaz tatlı canlılar parazitlerinden korkmasam seveceğim.
İlk uçakta oradayım, bayılıyorum şu canlılara pıtı pıtı yürüyüşleri yok mu hele. Ben parazit marazit umursamıyorum seviyorum.

BahadirSarp

Majör
Üye
İlk uçakta oradayım, bayılıyorum şu canlılara pıtı pıtı yürüyüşleri yok mu hele. Ben parazit marazit umursamıyorum seviyorum.
Bende umursamamda evde kedilerim var onlardan korkuyorum buyurun gelin hatta şuanda bitanesi yürüyor sanırım bahçede çim sesleri geliyor arada da kavga ediyorlar garip garip nefes sesleri geliyor.

samet_56

Asker
Yardımsever
Üye
Bende umursamamda evde kedilerim var onlardan korkuyorum buyurun gelin hatta şuanda bitanesi yürüyor sanırım bahçede çim sesleri geliyor arada da kavga ediyorlar garip garip nefes sesleri geliyor.
Hahah teşekkür ederim çok düşüncelisin. Sana bol keyifli seyirler o zaman yerime de tadını çıkar. 😁