Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası UVB Lamba

KeremOzsoy

Yumurta
Üye
10 yılı aşkın süredir benimle olan ve resmen birlikte büyüdüğüm kırmızı yanaklılarımın bir süredir lambası yok. Dolayısıyla kabuk gelişimleri olumsuz etkileniyor. Öğrenciyim ve bütçem sınırlı. Sınırlı olmasa dahi Türkiyede internet üzerinden uygun şartları sağlayan uvb lambalar bulamıyorum. Nerelerden temin edebilirim?

Mantis_

Phragmotic
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
10 yılı aşkın süredir benimle olan ve resmen birlikte büyüdüğüm kırmızı yanaklılarımın bir süredir lambası yok. Dolayısıyla kabuk gelişimleri olumsuz etkileniyor. Öğrenciyim ve bütçem sınırlı. Sınırlı olmasa dahi Türkiyede internet üzerinden uygun şartları sağlayan uvb lambalar bulamıyorum. Nerelerden temin edebilirim?
Edinene kadar düzenli güneşlendirmeniz uvb ihtiyaçlarını karşılar. Instagramda wildzone sayfası yanlış hatırlamıyorsam satıyordu.

AhmetEnes

Yumurta
Üye
wildzone ve petandzootr satıyordu ama sen istersen yine de dm den sor onlara. Onlar dışında da sanırım hepsiburada ya da trendyolda vardı bir tane ama yorumları çok kötüydü

wildzone ve petandzootr satıyordu ama sen istersen yine de dm den sor onlara. Onlar dışında da sanırım hepsiburada ya da trendyolda vardı bir tane ama yorumları çok k
Edinene kadar güneş ışığında bir süre bırakın ama camın dışından yani camın arkasından değil. (çünkü camlar UVB ışığın büyük bir kısmını engeller)