Kırmızı yanaklı su kaplumbağam hiçbir şey yemiyor

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
Merhaba, ben 6 gün önce bir kaplumbağa aldım. Kaplumbağa yemi ve kurutulmuş karides veriyorum fakat ikisini de yemiyor. 6 gündür hiçbir şey yemedi nedenini bilen var mı?

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Merhaba, hala sorun devam ediyorsa bizle fotoğraf paylaşabilir misiniz ? Yaşadığı alanın ve kaplumbağanın.

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
teşekkürler sorunu çözdük fakat bir sorum daha olucak ben araştırdığımda bu canlıları kendilerine göre derin bir akvaryumda bakıyorlar bende akvaryuma geçirdim plartformuda var fakat hayvan dipde ukarı çıkmak için baya bi çırpınıyor ve yüzeyde durmak içinde öyle çoğu zamanda cama kafa atar şekilde çırpınıyor ama hareket edemiyor bu şekilde kalmalımı yoksa yerini değiştirmelimiyim

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
teşekkürler sorunu çözdük fakat bir sorum daha olucak ben araştırdığımda bu canlıları kendilerine göre derin bir akvaryumda bakıyorlar bende akvaryuma geçirdim plartformuda var fakat hayvan dipde ukarı çıkmak için baya bi çırpınıyor ve yüzeyde durmak içinde öyle çoğu zamanda cama kafa atar şekilde çırpınıyor ama hareket edemiyor bu şekilde kalmalımı yoksa yerini değiştirmelimiyim
Yine sizden fotoğraf istemem gerekicek maalesef. Yüzey de kalması için baya uğraşıyorsa filtreniz çok güçlü su dalgası yapıyor olabilir. Cama kafa atar şekilde çırpınma sebebi sizi görünce yanınınıza gelmek istemesi de olabilir. Yakın zaman da yazdığım rehbere göz atabilirsiniz; https://karincaciftligim.com/threads/detayli-rehber-kirmizi-yanakli-su-kaplumbagasi.19977/