Bir kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım ama geldiğinde gözleri olması gerektiğinden biraz şiş ve açmıyordu ne yapmalıyım?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynısı benimde başıma geldi 2 hafta iyileştirmeye çalışmıştım. Sebebi bence aldığımız yerlerden kaynaklı kirli ve pis ortamda ufacık bir yerde bir sürü kaplumbağa oluyor hastalanıyorlar. Gözlerine göz damlası kullanmaya başladım düzelmişti markasını unuttum bulunca haber ederim kardeşim. Buldum Gentagut kullanmıştım ben, veterinerlerin teramisin krem önerdiğini söylemişler ek olarak suyunu her gün değiştirmen lazım tedavi için temiz olması gerek damlayı yada kremi kullandıktan sonra kaplumbağa suyun dışında dursun biraz sonra suya geri koyabilirsin. NOT: bunlar antibiyotik dikkatli kullanman lazım 2 haftadan fazla kullanmaBir kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım ama geldiğinde gözleri olması gerektiğinden biraz şiş ve açmıyordu ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim dediğinizi yapıcağımAynısı benimde başıma geldi 2 hafta iyileştirmeye çalışmıştım. Sebebi bence aldığımız yerlerden kaynaklı kirli ve pis ortamda ufacık bir yerde bir sürü kaplumbağa oluyor hastalanıyorlar. Gözlerine göz damlası kullanmaya başladım düzelmişti markasını unuttum bulunca haber ederim kardeşim. Buldum Gentagut kullanmıştım ben, veterinerlerin teramisin krem önerdiğini söylemişler ek olarak suyunu her gün değiştirmen lazım tedavi için temiz olması gerek damlayı yada kremi kullandıktan sonra kaplumbağa suyun dışında dursun biraz sonra suya geri koyabilirsin. NOT: bunlar antibiyotik dikkatli kullanman lazım 2 haftadan fazla kullanma