Kime niyet, bana kısmet

LuciFeci

Minör
Üye
Son zamanlarda aramayı bırakmıştım ama bu sabah odada gezdiğini fark ettim. Üçüncü kata kadar tırmanmış, şansına, bu hobiyle ilgilenen birinin eline düşmüş, yani benim. 😂 Son Cataglyphis kraliçemi de buldum.

İki işçi ekledim, birini ikiye böldü, diğeriyle çok güzel anlaştı. İşçinin karakteri gereği köleliği kabul etmedi diye öldürdü büyük ihtimalle.

Ekli dosyalar

• IMG_0800.jpeg
    IMG_0800.jpeg
    45.5 KB · Görüntüleme: 40

HAYGAME

Larva
Üye
Yolda yürürken telefondan havaya bakmıştım bugün çıkmaz diye düşünüyodum biraz daha yürüyünce yerde bir prens onun yanınada kanat dökmüş bir kraliçe. Onu alırken başkasını gördüm onuda aldim, biraz gidince gene gördüm onu alıyım derken bitane daha koluma kondu...
Gerçekten hiç beklenmedik anlarda çıkıyorlar😅

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_0822.png
Burayı da güncelleyelim. İki yumurta çıkardı şimdiden.

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_0915.jpeg
5. Günün sonunda oluşan görüntü. Son zamanlarda Cataglyphisler için bolca başlık açıldı umarım herkes benimki gibi verim alıyordur.

Not: 2-3 günde bir besliyorum ve outworldü sadece 6x6.

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_1086.png
Yıllardır Cataglyphis besliyorum ama içlerinden en çalışkanı bu arkadaş oldu. Adını onbaşı koymaya karar verdim😂 larvalarımız pupa evresine geçiş yapıyor.

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_1240.jpeg
Son güncellemeden yani 10 günün ardından oluşan görüntü. Pupalarımız birkaç güne çıkacak ve sağ alt tarafta gördüğünüz gibi yeni yumurtalar var. Bu güncellemeden sonra 2 hafta güncelleme yapamayacağım. Şehir dışına çıkıyorum ve o sırada işçiler de çıkmış olacak ama ben göremeyeceğim. Şuan küçük bir outworldde bakıyoru işçiler çıkınca daha büyük yere alacağım.