Ucuza kertenkele , gecko bulamazmıyım ya çok heveslenmiştim araştırmıştım falan benim max bütçe canlı için 400-500çoğu 1500 liranın üstünde
Ekli dosyayı görüntüle 13515
Bulursun ama yasal olmaz. Pek bi önemi yok zaten Dm den iletişime geç bulayım sanaUcuza kertenkele , gecko bulamazmıyım ya çok heveslenmiştim araştırmıştım falan benim max bütçe canlı için 400-500
Piyasasından haberdar değilim fakat yasal hali pahalıysa,kaçak hali daha pahalı olmaz mı?Bulursun ama yasal olmaz. Pek bi önemi yok zaten Dm den iletişime geç bulayım sana
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tabi önce araştırmanı sağlam yapman lazım. Senin bütçende alınabilecek tek tür Leopard Gecko
Hocam intsagramdan yazdımBulursun ama yasal olmaz. Pek bi önemi yok zaten Dm den iletişime geç bulayım sana
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tabi önce araştırmanı sağlam yapman lazım. Senin bütçende alınabilecek tek tür Leopard Gecko
Yasal olduğu için pahalı zaten alper abinin sattıkları. Çip masrafı kayıt masrafı ithalat masrafı derken fiyatlar artıyor. Piyasada 500tl civarına leopard var.Piyasasından haberdar değilim fakat yasal hali pahalıysa,kaçak hali daha pahalı olmaz mı?
bu aft neyin kısaltımı?çoğu 1500 liranın üstünde
Ekli dosyayı görüntüle 13515