Kendi Yaptığım Küçük Outworld

TWJ

Yumurta
Üye
Kendi yaptığım küçük outworld’ü sizinle paylaşmak istedim.

Küçük bir akrilik kutu kullandım. Tüp bağlantısı için, bir vidayı ısıtıp sivri ucuyla değil, baş kısmıyla akriliğe bastırarak deliği açtım.

Daha sonra sıcak silikonla zemine şekil verdim ve üzerine kum dökerek daha doğal bir görünüm kazandırdım.

Zemini biraz yükseltmemin sebebi de kutu çok derin olduğunda telefon kamerasının karıncalara düzgün odaklanamamasıydı. Böylece gözlem yapmak ve fotoğraf/video çekmek daha kolay oldu.

Özellikle küçük koloniler için basit ve kompakt bir outworld oldu. Belki yapmak isteyenlere fikir verir diye paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• tempImageMWUZmk.png
    tempImageMWUZmk.png
    535.5 KB · Görüntüleme: 3
  • tempImagelE0u9S.png
    tempImagelE0u9S.png
    580.9 KB · Görüntüleme: 3
  • tempImagezgsqd6.png
    tempImagezgsqd6.png
    697.8 KB · Görüntüleme: 3
  • tempImage2IuNql.png
    tempImage2IuNql.png
    646.1 KB · Görüntüleme: 3

Mikrox

Replete
Yardımsever
Üye
Kendi yaptığım küçük outworld’ü sizinle paylaşmak istedim.

Küçük bir akrilik kutu kullandım. Tüp bağlantısı için, bir vidayı ısıtıp sivri ucuyla değil, baş kısmıyla akriliğe bastırarak deliği açtım.

Daha sonra sıcak silikonla zemine şekil verdim ve üzerine kum dökerek daha doğal bir görünüm kazandırdım.

Zemini biraz yükseltmemin sebebi de kutu çok derin olduğunda telefon kamerasının karıncalara düzgün odaklanamamasıydı. Böylece gözlem yapmak ve fotoğraf/video çekmek daha kolay oldu.

Özellikle küçük koloniler için basit ve kompakt bir outworld oldu. Belki yapmak isteyenlere fikir verir diye paylaşmak istedim.
Elimize sağlık çok güzel olmuş. Ek olarak birde hava delikleri açabilirseniz güzel olur.