Ameles decolor'un Türkiye'de kaydı bulunmuyor. Ameles heldreichi daha muhtemel. Yine de renklenme tuhafıma gitmedi değil. Ergin erkek bu arada.Çok Çok güzel bir Ameles Decolor🤩
Batı Akdenize özgü bir tür olduğu için hep Türkiye'de olduğunu varsayarak yazdım. Mantis türleriyle ilgili bilgiye nereden ulaşabilirim(türkiye'de ki)?Ameles decolor'un Türkiye'de kaydı bulunmuyor. Ameles heldreichi daha muhtemel. Yine de renklenme tuhafıma gitmedi değil. Ergin erkek bu arada.
Birkaç checklist var fakat bunlar da ne kadar güncel sorgulanabilir.Batı Akdenize özgü bir tür olduğu için hep Türkiye'de olduğunu varsayarak yazdım. Mantis türleriyle ilgili bilgiye nereden ulaşabilirim(türkiye'de ki)?
2 Martta atayım demişsin atmamışsın, hala bekleniyorsun.Vay, neler neler görüyorum. Çok güzel canlılar var burada. Ben de harddisk'ime bir baktığımda bir şeyler atayım bari.
İlk fotoğraftaki örümceğin cinsi nedir?Birkaç fotoğrafta benden gelsin ozaman.
Ekli dosyayı görüntüle 16899Ekli dosyayı görüntüle 16900Ekli dosyayı görüntüle 16901Ekli dosyayı görüntüle 16902Ekli dosyayı görüntüle 16903 fotoğrafları çektikten sonra hepsini geri doğaya saldım bu arada.
Scytodes cinsiİlk fotoğraftaki örümceğin cinsi nedir?
Farklı yükleme yöntemleri var, benim günlüğümün en üst mesajlarında vardı, şu an hangi site olduğunu hatırlayamadım. Onun dışında ekran fotoğrafı bile alıp paylaşabilirsin, hiç yoktan iyidir.Yüklemeye çalıştığınız dosya çok büyük hatası veriyor, güzel resimleri yükleyemiyorum bu yüzden . Foruma yüklerken kalitesi düştü resmin.