Kedim ölüyor yerdin edin

akbazz

Yumurta
Üye
Kedimin annesi yok yaklasik 2.5 3 aylık yeni iceriye aldim balkonda yasiyordu annesiyle kedim kusmaya ve ishalli kanlı altına yapmaya basladi ona bu gun sadece kedi mamasi ve yogurt verdim veterinere gitmek gibi bir şansim yok en iyi nasil atlatabilirim?

Admin buralarda yeniyim burda bir veteriner varsa etiketler misin bilgim yok

Mikrox

Replete
Yardımsever
Üye
Kedimin annesi yok yaklasik 2.5 3 aylık yeni iceriye aldim balkonda yasiyordu annesiyle kedim kusmaya ve ishalli kanlı altına yapmaya basladi ona bu gun sadece kedi mamasi ve yogurt verdim veterinere gitmek gibi bir şansim yok en iyi nasil atlatabilirim?

Veterinere gitmekten başka çareniz yok maalesef. En fazla su kaybına engel olmak için su ve lapa prinç verebilirsiniz. Fakat bu bir tedavi değil. Eğer şehriniz büyükşehir belediyesiyse, belediyenin kendi veteriner bakım hizmetlerine götürmeyi deneyin.

BahadirSarp

Brachypterous
Yardımsever
Forum Delisi
Üye

Viral enfeksiyondur yüksek ihtimalle sabah ilk fırsatta veterinere götürmek dışında başka çareniz yok vucud ısısı düşerse sıcak su torbasıyla ısıtmaya çalışın mutlaka veterinere götürün.

nevzatgns19

Minör
Üye
Çok kedi beslediğim için rahat bir şekilde söyleyebiliyorum bunu kanlı ishal ve gençlik hastalığının dönüşü imkansıza yakın. Viral hastalıklar olduğu için bunlar yavruların bağışıklığı yeterli olmuyor maalesef. Yani üzmek gibi bir amacım yok ama umudunuzu ne kadar az tutarsanız cancağızı kaybettiğinizde o kadar az üzülürsünüz yaşarsa da olduğundan çok daha fazla sevinirsiniz. Sitede beslediğimiz 30-40 kediyi bu hastalılardan kaybetmiş biri olarak söylüyorum.