O tür ıklarda anatomiden kaynaklı akıntıyı tamamen kesmek imkansıza yakın diye biliyorum .Azaltılabilmesi veterinere danışmanızı tavsiye ederim.Bazı basit en azından azaltmaya yönelik tedaviler var sanırım.Benim kedim British İran kırması olduğundan dolayı gözü çok akıyor. Bunun önüne geçebilmenin yolu var mı?
İran kedilerinde göze çok fazla tüy giriyor diye gözler akıyor diye biliyorum veterenire götürmek en mantıklısı.Benim kedim British İran kırması olduğundan dolayı gözü çok akıyor. Bunun önüne geçebilmenin yolu var mı?
Kedimin yüzü biraz basık o yönden iran kedisine çekmiş yoksa tüyleri kısaİran kedilerinde göze çok fazla tüy giriyor diye gözler akıyor diye biliyorum veterenire götürmek en mantıklısı.
Teşekkür ederimO tür ıklarda anatomiden kaynaklı akıntıyı tamamen kesmek imkansıza yakın diye biliyorum .Azaltılabilmesi veterinere danışmanızı tavsiye ederim.Bazı basit en azından azaltmaya yönelik tedaviler var sanırım.
Rica ederimmKedimin yüzü biraz basık o yönden iran kedisine çekmiş yoksa tüyleri kısa
Teşekkür ederim