Selam dostlar dün gece lasius niger türü Bir karınca buldum ve bu sabah doğum yaptı şu an 4 tane larvam var. Sizce kuş yemlerinin içindeki tohumlarla beslemeye başlamalı mıyım?
İlk işçiler çıkana kadar beslenme yapmanıza gerek yok. İlk işçiler çıkınca da tohum vermeyin lasius hasatçı bir tür değildir. Karbonhidrat ihtiyaçlarının çoğunu şekerli su protein ihtiyaçlarının da çoğunu böceklerden alır.Selam dostlar dün gece lasius niger türü Bir karınca buldum ve bu sabah doğum yaptı şu an 4 tane larvam var. Sizce kuş yemlerinin içindeki tohumlarla beslemeye başlamalı mıyım?
Yanlış bilgi olmasın diye söylüyorum, bir lasius un bir gecede larva çıkarması imkansıza yakın, dediğiniz şeyler yumurta galiba😅Selam dostlar dün gece lasius niger türü Bir karınca buldum ve bu sabah doğum yaptı şu an 4 tane larvam var. Sizce kuş yemlerinin içindeki tohumlarla beslemeye başlamalı mıyım?
İşçiler çıkınca un kurdu gibi canlı yemlerle ve şekerli su ile besleme yapabilirsiniz.Lasiuslar şekerli suyu çok sever.Ancak lasiuslar tohum yemezler çünkü hasatçı değildirler.Selam dostlar dün gece lasius niger türü Bir karınca buldum ve bu sabah doğum yaptı şu an 4 tane larvam var. Sizce kuş yemlerinin içindeki tohumlarla beslemeye başlamalı mıyım?