Karıncam yumurtlamıyor 2.

Enesqwpr

Nanitik
Üye
Merhaba karıncam 4 hafta olmasına rağmen haylen yumurtlamıyor

Her türlü ihtiyacını karşılıyorum türü tetromorium ve haftada 1 garanti olsun diye şekerli su takviyesi yapıyorum.

Suanki fotoğraflar 4 hafta önceki fotoğraflar müsait olmadığım için suanki fotoğrafını atamıyorum.

Kraliçenin cinsini kesinleştirmeniz için.1000010825.jpg1000010819.jpg1000010824.jpg
( Şuanki vaziyeti )

1) tüpün dibinde su var ve pamuk ile nemi sağlıyorum.

2) şekerli su ile destekliyorum haftada 1

3) tüpün agzi pamuk ile kapalı.

4) kullanılmayan bir giysi dolabında oda sıcaklığında titreşimsiz bir ortamda bekliyor

Outwold yapdim ve 2 hafta öncesinde cekmiştim eve geçince tekrardan aticam tüpü

Outwold u yaptım ve bıraktım ve gözlemledim kraliçe stres yapıyordu ve de outwold un tüp ile olan bağlantısına pamuk ile kapattım.
1000011092.jpg
Yorumlarınız bekliyorum :)

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam cinsi tetramorium, kraliçeyi asla rahatsız etmeyin. Outworldden ayırın ve 1-2 hafta hiç bakmayın. Yumurtlarsa yumurtlar, yumurtlamazsa salarsınız.

Enesqwpr

Nanitik
Üye
Hocam cinsi tetramorium, kraliçeyi asla rahatsız etmeyin. Outworldden ayırın ve 1-2 hafta hiç bakmayın. Yumurtlarsa yumurtlar, yumurtlamazsa salarsınız.
Evet hocam şuan outwold dan ayrı zaten ve rahatsız etmiyorum dediniz gibi 2 hafta içinde yumurtlamasa salicam ve yeni kraliçe arayışına geçicem :)

Teşekürler iyi hobiler hocam.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Kraliçe sağlıklı görünüyor, herşeyi en başından yanlış yapmışsınız, dert etmeyin telafi edilebilir. Outworld'ün şuan hiçbir işlevi yok, hatta büyük stres sebebidir. Bağlantıyı da kaldırın ve tüpe yalnızca pamuk tıkayın.

Önce çok küçük bir parça canlı yem verin, beslendiğini bizzat gözlemleyin. Çıkış pamuğunu içeri doğru olabildiğince ittirin ve kraliçeye çok dar, yalnızca kendi etrafında dönebileceği bir alan sağlayın.

Enesqwpr

Nanitik
Üye
Kraliçe sağlıklı görünüyor, herşeyi en başından yanlış yapmışsınız, dert etmeyin telafi edilebilir. Outworld'ün şuan hiçbir işlevi yok, hatta büyük stres sebebidir. Bağlantıyı da kaldırın ve tüpe yalnızca pamuk tıkayın.

Önce çok küçük bir parça canlı yem verin, beslendiğini bizzat gözlemleyin. Çıkış pamuğunu içeri doğru olabildiğince ittirin ve kraliçeye çok dar, yalnızca kendi etrafında dönebileceği bir alan sağlayın.
Tamamdır hocam ayırdım ve bu kadar dar olması zararlı degilmi

Tamamdır hocam ayırdım ve bu kadar dar olması zararlı degilmi
Sitres yaratmazmj onu İçin

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Susuz bırakmadım hocam sadece ilk günkü fotoğrafı bu
Önceki konunuzda tüp kurulumunu yapmamışsınız, bu süre zarfında büyük ölçüde susuz kalmış. Ara sıra su vermiş olsanız bile yumurtladığında sıvı geri dönüşümü için yumurtaları yer.

Enesqwpr

Nanitik
Üye
Önceki konunuzda tüp kurulumunu yapmamışsınız, bu süre zarfında büyük ölçüde susuz kalmış. Ara sıra su vermiş olsanız bile yumurtladığında sıvı geri dönüşümü için yumurtaları yer.
Orada da yazdım zaten bu ilk günkü fotoğrafı bu 4 hafta içerisinde bu tüp öyle değil zaten öyle olsa hayvan ölür.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Orada da yazdım zaten bu ilk günkü fotoğrafı bu 4 hafta içerisinde bu tüp öyle değil zaten öyle olsa hayvan ölür.
Pardon, son mesajınızı okumamışım, anladım. Siz dediklerimi bir yapın hocam, yumurta yoksa salın.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Şuan harika duruyor, pamuğun önünde ki nedir?

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Meyve sineklerini dondurup sonrada çozdukden sonra mikropları kırılır diye düşünüyorum hocam
Eğer bunları dışarıdan topluyorsan NİcolaS'ın dediği gibi, ben evde yetiştirdiğinizi düşündüm.