Hocam pek belli olmuyor ama bu bulgular varsa yüksek ihtimalle ölmüş olabilir.kraliçenizin ayakları içe kıvrıksa,hareketsiz ise,antenlerindr hiç hareket yoksa yüksek ihtimal ama kesin bir bilgi vermiyorum. Bide başka fotoğraflar ekleyebilirmisiniz?
Fotoğraftan anladığım kadarıyla ölüp beden bütünlüğü bozulmuş.
Açıdan dolayı öyle görünüyor ama kraliçe tek parça. Arkadaki başka bir şeye ait muhtemelen.Fotoğraftan anladığım kadarıyla ölüp beden bütünlüğü bozulmuş.
Arkadaşlar maalesef ölmüş. Neden olduğunu bilmiyorum. Sonrasında andomeniyle vücudun kalanı arasındaki kısımda pamuğumsu şeyler görünüyor. Bu ne anlama gelir? Ayrıca arkadaki şeyin ne olduğu da anlayamadım. Bu kraliçeyi ben bulmamıştım başkasından almıştım bu nedenle bana geldiğinde orda o parça vardı ama ne olduğunu bilmiyorum. İlk karıncamdı tecrübeli değilim...Açıdan dolayı öyle görünüyor ama kraliçe tek parça. Arkadaki başka bir şeye ait muhtemelen.
Resim atar mısınız güzel bir şekilde gözüken.Arkadaşlar maalesef ölmüş. Neden olduğunu bilmiyorum. Sonrasında andomeniyle vücudun kalanı arasındaki kısımda pamuğumsu şeyler görünüyor. Bu ne anlama gelir? Ayrıca arkadaki şeyin ne olduğu da anlayamadım. Bu kraliçeyi ben bulmamıştım başkasından almıştım bu nedenle bana geldiğinde orda o parça vardı ama ne olduğunu bilmiyorum. İlk karıncamdı tecrübeli değilim...
Allah rahmet eylesin hocamEkli dosyayı görüntüle 71531Karıncamın ölmüş olması beni çok üzdü, birkaç günde anca sindirebildim bu durumu. Neden öldüğünü anlayabilen birisi bana açıklayabilir mi?
İnanın onu bilmiyorum, karıncayı edindiğimde böyleydi.Abdomenindeki beyazlıklar küf gibi gözüküyor, ölme nedenini anlayamayız. Belki abdomeninde göçük olmuş olabilir. Bir de pamuktaki siyahlık nedir acaba?
Nerden aldınız karıncayı ?İnanın onu bilmiyorum, karıncayı edindiğimde böyleydi.
internetten almıştımNerden aldınız karıncayı ?
Sarı sitede satıyorlar ama messor var sadeceNerden aldınız karıncayı ?