Karıncam ölecek mi?

sprintleader

Yumurta
Üye
Cataglyphis kraliçemin antenlerinden birisi kopmuş yine de koloni kurabilir mi yaşayabilecek mi lütfen cevap verin çok önemli.

MaviMessor

Yumurta
Üye
Cataglyphis kraliçemin antenlerinden birisi kopmuş yine de koloni kurabilir mi yaşayabilecek mi lütfen cevap verin çok önemli.
Bir sorun olmaz fakat yürürken sağa sola devrilme, ve ya yemek yerkern zorlanma gibi şeyler olabilir.
Şöyle düşün; kör bir insan yaşayabilir fakat zorlanır, karıncan da zorluk çeker fakat ilk işçiyi çıkarınca evlatları, annelerine yardım ederler
Canını sıkma çoğu hobici bu durumu yaşamıştır 😊

ömerr

Yumurta
Üye
Bende de, bir ayağı sakat tetramorium kraliçesi var. Şuan yumurtaları var ama anten daha sıkıntı tabi.
bendede 3 4 tane bacağı olmayan bir tanede anteni kopuk kraliçem var 😀 valla hayata tutundu ölmedi yumurtaları var ama 1 aya yakın bir süre geçti yumurtalarda bir değişim göremedim. Koloni kuramaz diye düşünüyorum.

EtYiyenMasumKeçi

Yumurta
Üye
bendede 3 4 tane bacağı olmayan bir tanede anteni kopuk kraliçem var 😀 valla hayata tutundu ölmedi yumurtaları var ama 1 aya yakın bir süre geçti yumurtalarda bir değişim göremedim. Koloni kuramaz diye düşünüyorum.
Yumurtlaması bile şaşırtıcı. :D

sprintleader

Yumurta
Üye
Çok strese girdi outworld ve yeni tüpe alırken zaten pudra zeytinyağı karışımı yapmıştım ondan da baya tiksindi şimdi tüpte duruyo