Cataglyphis kraliçemin antenlerinden birisi kopmuş yine de koloni kurabilir mi yaşayabilecek mi lütfen cevap verin çok önemli.
bence bir sorun olmazCataglyphis kraliçemin antenlerinden birisi kopmuş yine de koloni kurabilir mi yaşayabilecek mi lütfen cevap verin çok önemli.
Koloni kurabilir bence.Cataglyphis kraliçemin antenlerinden birisi kopmuş yine de koloni kurabilir mi yaşayabilecek mi lütfen cevap verin çok önemli.
Bir sorun olmaz fakat yürürken sağa sola devrilme, ve ya yemek yerkern zorlanma gibi şeyler olabilir.Cataglyphis kraliçemin antenlerinden birisi kopmuş yine de koloni kurabilir mi yaşayabilecek mi lütfen cevap verin çok önemli.
Bende de, bir ayağı sakat tetramorium kraliçesi var. Şuan yumurtaları var ama anten daha sıkıntı tabi.inşallah kurabilir
bendede 3 4 tane bacağı olmayan bir tanede anteni kopuk kraliçem var 😀 valla hayata tutundu ölmedi yumurtaları var ama 1 aya yakın bir süre geçti yumurtalarda bir değişim göremedim. Koloni kuramaz diye düşünüyorum.Bende de, bir ayağı sakat tetramorium kraliçesi var. Şuan yumurtaları var ama anten daha sıkıntı tabi.
Yumurtlaması bile şaşırtıcı.bendede 3 4 tane bacağı olmayan bir tanede anteni kopuk kraliçem var 😀 valla hayata tutundu ölmedi yumurtaları var ama 1 aya yakın bir süre geçti yumurtalarda bir değişim göremedim. Koloni kuramaz diye düşünüyorum.
aslında ilk işçisini çıkartabilse devamı gelir de pek ümidim kalmadı artıkYumurtlaması bile şaşırtıcı.![]()