3 tane karıncam var ve üçünde de yumurta görmedim. Bulalı bir buçuk hafta oldu ve bir hafta hiç ellemedim, karanlıktaydılar ama hâlâ baktığımda stresli görünüyorlar. Ne yapmalıyım?
Kış uykusuna yatırın.3 tane karıncam var ve üçünde de yumurta görmedim. Bulalı bir buçuk hafta oldu ve bir hafta hiç ellemedim, karanlıktaydılar ama hâlâ baktığımda stresli görünüyorlar. Ne yapmalıyım?
Bu benim yan hesabım nası kış uykusuna yatcaklar başka çare yok muKış uykusuna yatırın.
Hocam yatırmanız şuan en ihtimal hem vakti geldi hemde gelişmeleri yavaş yavaş yavaşlıyor bence yatırın.Bu benim yan hesabım nası kış uykusuna yatcaklar başka çare yok mu
Peki nasıl yatırcamHocam yatırmanız şuan en ihtimal hem vakti geldi hemde gelişmeleri yavaş yavaş yavaşlıyor bence yatırın.
Hocam iyice besledikten sonra iyice sarın ve bir kutuya koyun, balkona bırakın ya da buzdolabının sebzelik bölümü uygun olur. Genelde 5-12 derece arası olsun sıcaklık, sakın sarsmayın. 2 haftada bir besleme yapın.Peki nasıl yatırcam
Ne ile beslemeliyimHocam iyice besledikten sonra iyice sarın ve bir kutuya koyun, balkona bırakın ya da buzdolabının sebzelik bölümü uygun olur. Genelde 5-12 derece arası olsun sıcaklık, sakın sarsmayın. 2 haftada bir besleme yapın.
Bana un kurdu ile beslemem söylenmişti bende öyle yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Sizde un kurdu ile yapabilirsiniz.Ne ile beslemeliyim
Bende un kurdu yok ama alternatif olarak ne kullanabilirimBana un kurdu ile beslemem söylenmişti bende öyle yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Sizde un kurdu ile yapabilirsiniz.
Hocam şimdilik şekerli su ve ballı su ile idare edin ama un kurdu gelişimleri için çok önemli, o yüzden canlı yem sayfalarından edinebilirsiniz.Bende un kurdu yok ama alternatif olarak ne kullanabilirim