bir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. @Onlorotsitede turuva virüsü var pcde çok güvenlikli bi antivirus sistemi var ondan uyarı geldi girmemenizi öneririm size kalmış
"Çok Güvenlikli" diye bahsettiğiniz antivirüs programı nedirsitede turuva virüsü var pcde çok güvenlikli bi antivirus sistemi var ondan uyarı geldi girmemenizi öneririm size kalmış
Öncelikle merhaba. Bu olayı ilk kez sizden duyuyorum, asılsız bir konu gibi geldi ama cevaplama isteği duydum. Binlerce kişinin gir çık yaptığı sitede ilk kez sizden böyle bir şey duyuyorum. Altyapısı sağlam bir panelden açılan bir site ve böyle kolay kolay virüs olayı yaşanabilecek bir yer değil. Truva virüsü dediğiniz şey de bildiğim kadarıyla indirdiğiniz bir dosyadan veya uygulama aracılığıyla bulaşmakta ve siteden herhangi bir şey bilgisayarınıza indirmemektesiniz. Ayrıca sitenin güvenlik sertifikası da bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 11140
Leke sürülmek için açılan bir konu gibi geldi. Pek ciddiye almıyorum açıkçası fakat gerçekten böyle şeyler yaşayan arkadaşlar olursa özel olarak benimle iletişime geçmelerini isteyeceğim. Teşekkürler.
Mobil cihazda göremediğim için böyle dedim ben de kusura bakmayın, R3 SSL sertifikası varmış sitede. Dediğiniz gibi kendi cihazına indirdiği bir dosyadan kaynaklı büyük ihtimalle.Https sertifikası bulunmayan, malwarelere açık bir site fakat durduk yere de bulaşamaz diye düşünüyorum. @Onlorot
tamamdır kusura bakmayın öyleyseMobil cihazda göremediğim için böyle dedim ben de kusura bakmayın, R3 SSL sertifikası varmış sitede. Dediğiniz gibi kendi cihazına indirdiği bir dosyadan kaynaklı büyük ihtimalle.
bilmiyorum siteyi bende sürekli olarak kullanıyorum ama ilk defa böyle bi uyarı aldım sadece önlem ve yardım amacıyla yazdımÖncelikle merhaba. Bu olayı ilk kez sizden duyuyorum, asılsız bir konu gibi geldi ama cevaplama isteği duydum. Binlerce kişinin gir çık yaptığı sitede ilk kez sizden böyle bir şey duyuyorum. Altyapısı sağlam bir panelden açılan bir site ve böyle kolay kolay virüs olayı yaşanabilecek bir yer değil. Truva virüsü dediğiniz şey de bildiğim kadarıyla indirdiğiniz bir dosyadan veya uygulama aracılığıyla bulaşmakta ve siteden herhangi bir şey bilgisayarınıza indirmemektesiniz. Ayrıca sitenin güvenlik sertifikası da bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 11140
Leke sürülmek için açılan bir konu gibi geldi. Pek ciddiye almıyorum açıkçası fakat gerçekten böyle şeyler yaşayan arkadaşlar olursa özel olarak benimle iletişime geçmelerini isteyeceğim. Teşekkürler.
Notron??"Çok Güvenlikli" diye bahsettiğiniz antivirüs programı nedir