Acaba tuğkan abi bantla tüpleri birleştiril yapıyordu onu da mı denesembencede öyle yapın 1 gün daha dursunlar en son bunu yaparsınız
Acaba tuğkan abi bantla tüpleri birleştiril yapıyordu onu da mı denesembencede öyle yapın 1 gün daha dursunlar en son bunu yaparsınız
Zaten asıl transfer öyleAcaba tuğkan abi bantla tüpleri birleştiril yapıyordu onu da mı denesem
Deneyebilirsin ben direk öyle yapıyorum. Ama banta 1 ,2 tane delik açman lazım ama dikkat et kacabilirlerAcaba tuğkan abi bantla tüpleri birleştiril yapıyordu onu da mı denesem
bencede öyle yapın 1 gün daha dursunlar en son bunu yaparsınız
Delikten miDeneyebilirsin ben direk öyle yapıyorum. Ama banta 1 ,2 tane delik açman lazım ama dikkat et kacabilirler
Kanka ince sırınga iğnelerinden yapsam bişey olur mu
Tüpleri öpüştürüp tersde çevire bilirisn ben mecbur kaldığım zamanlar öyle yapıyorum bir sıkıntı göremedimKanka ince sırınga iğnelerinden yapsam bişey olur mu
Buyutebilirler. Deliği ama dikkat edersen bisiy olmazKanka ince sırınga iğnelerinden yapsam bişey olur mu
Kanka bantla aktardım geçtiler kendileri hepsi yumurtalarla vs yemekleri kaldı bende ayırdım tüpleri kapattın kapağını şimdi kapıyı tirmaliyorlar normal miBuyutebilirler. Deliği ama dikkat edersen bisiy olmaz
Eyvallah hocamYa kanka minik bir olay için 50 mesaj geldi bak sana dedik şu buttigin anda geçerler lütfen merak etme konuyu da buyutmeyelim