Tartara değilde un kurdu,buffalo kurdu kaçma riski olmayan ve karıncalardan bile daha basit beslenmesi olan bir canlı alın derimYeni başladım protein olarak yumurta beyazı düşnüyorum tartara gibi diğer böceklerden biraz iğreniyorum bu yüzden bildiğimiz sineklerden verebilir miyim?
Un kurdunun böcek haline geçmesi ne kadar sürede oluyor acaba bilginiz var mı?Tartara değilde un kurdu,buffalo kurdu kaçma riski olmayan ve karıncalardan bile daha basit beslenmesi olan bir canlı alın derim
1.5 ay gibi bi süre denebilir fakat aldığınız yerden adult hali gelirse 1-2 günde olabilir mikro alın bolca üretim yaparsınızUn kurdunun böcek haline geçmesi ne kadar sürede oluyor acaba bilginiz var mı?
Aynı süreler değil miHocam verebilirsiniz ama parazit riski çok yüksek 24 saat buzlukta bekletmeniz bile yeterli olmayabilir siz yine de verecekseniz 1 gün buzlukta bekletin
Hocam hocam bir yanlış anlaşılma olmuş ben zaten verilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama illa verilecekse standart bir gün bekşetilsin demek istedim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim 😀Aynı süreler değil mi.
Yok hocam yanlış anlaşılma değil ne demek, 24 saatle 1 günün aynı olduğunu fark ettim sadece ondan yazdımHocam hocam bir yanlış anlaşılma olmuş ben zaten verilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama illa verilecekse standart bir gün bekşetilsin demek istedim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim 😀