Beklemeye devam o zaman teşekkür ederimTransfer süreci bazen uzun sürebiliyor. Hızlandırmak için ekstra bir ışık kaynağı tutabilir veya arada ufak titreşimler yapabilirsiniz. Bunun haricinde fazla bir müdahaleye gerek yok illa ki geçeceklerdir.
Bi yeri açık bırak diyer geri kapalı yapBeklemeye devam o zaman teşekkür ederim
Tek olsun yada olmasın manuel yapmak gereksiz. Daha şimdiden transferi manuel yapan adam ilerde kolonisi büyüdüğünde transfer etmeyi öğrenemediğinden sıkıntı yaşar.Hocam yazıdan tek kraliçe olduğunu anladım. Tek kraliçe manuel transfer yap bence. Bazen geçmiyorlar.
Hocam tek kraliçe geçmiyor. Stres oranları benzer.Tek olsun yada olmasın manuel yapmak gereksiz. Daha şimdiden transferi manuel yapan adam ilerde kolonisi büyüdüğünde transfer etmeyi öğrenemediğinden sıkıntı yaşar.
Hocam stres oranları benzer değil birinde ışıktan-nemsizlikten strese girer geçer diğerinde siz alırsınız kraliçeyi başka tüpe sallarsınız. Daha önce de manuelin neden gereksiz olduğunu anlatmıştım. Hala niye manuel transfer önermeye devam ettiğinizi anlayamadım.Hocam tek kraliçe geçmiyor. Stres oranları benzer.
Tek kraliçe degil su an 3 işçi ve yumurtalar varHocam yazıdan tek kraliçe olduğunu anladım. Tek kraliçe manuel transfer yap bence. Bazen geçmiyorlar.
Bende kendilerinin diğer tüpe doğal olarak geçmelerini istiyorum foruma da kurduğum düzenek yeterli mi diye sormak için atmistimTek olsun yada olmasın manuel yapmak gereksiz. Daha şimdiden transferi manuel yapan adam ilerde kolonisi büyüdüğünde transfer etmeyi öğrenemediğinden sıkıntı yaşar.
Yeterli. Fotoğraftan anladığım kadarıyla, yeni test tüpünü karanlık yapmışsınız ve karıncaların üstüne bir ışık kaynağı koymuşsunuz. Ayrıca yeni tüpte nem de varsa yapacağınız fazla bir şey yok. Belki arada ufak titreşimler uygulayabilirsiniz, onun dışında beklemeniz gerek. Transfer bazen uzun sürebilir. Manuel transferi tavsiye etmem; illa yapacaksanız, bu son çareniz olsun.Tek kraliçe degil su an 3 işçi ve yumurtalar var
Bende kendilerinin diğer tüpe doğal olarak geçmelerini istiyorum foruma da kurduğum düzenek yeterli mi diye sormak için atmistim