Kraliçe zamanla çıkmaz, yuvayı genişletebilirler hatta.15 yaşında evde annem babam bunu söylersem kafamı koparırlar başka yolu yoksa kraliçenin zamanla çıkmasını bekleyecegim
Kraliçe zamanla çıkmaz, yuvayı genişletebilirler hatta.15 yaşında evde annem babam bunu söylersem kafamı koparırlar başka yolu yoksa kraliçenin zamanla çıkmasını bekleyecegim
50'den fazla işçi varsa geçmiş olsun.Ayrıca 50 den fazla işçi var kraliceyi oradan tek başına alırsam kraliçe stresten ölmezmi
Evet ben de öyle, fotoğraf atarsa bi bakalım.Cinsini merak ettim karıncaların
Karıncadan haberi var hatta bunlar daha önce buzdolabının arkasindaydi oradan prize transfer oldular annemle babamın haberine var ancak klasik Türk ailesi asla uğraşmazlar olaylar büyürse ancakAnne ve baban durumu biliyor mu?
Olaylar büyümüş zaten ama dışarıdan gözükmüyor.Karıncadan haberi var hatta bunlar daha önce buzdolabının arkasindaydi oradan prize transfer oldular annemle babamın haberine var ancak klasik Türk ailesi asla uğraşmazlar olaylar büyürse ancak
Daha iyi çekebilirmisiniz?
Biraz kötü çektim ama herzaman dışarıdaki genel bulunan karinca türü siyah renkli tam net çekemedim çok hareket ediyorOlaylar büyümüş zaten ama dışarıdan gözükmüyor.
Bu fotoğraftan anlamak imkansız, daha iyi bir fotoğraf çekebilir misin?
Daha iyi çekebilirmisiniz?
Sağ altta kucuk ve siyahBu fotoğraftan anlamak imkansız, daha iyi bir fotoğraf çekebilir misin?
Tapinoma ya da lasius olabilir.
Tesekkurler olayı kisaca ozetliyeyim bunlar bundan önce buzdolabının arkasında yaşıyorlardı o zmaan yaklaşık 30 ila 50 kolonilik idi evimde kedi var sürekli mamasina geliyorlar dayanamayıp ilaç sıktım ve ben iste iken prizin arkasına yuva yapmışlar tekrardan ilaçlama yapmayı düşünüyorum bu sefer denk gelirsem alıp kendime koloni yaparım olmazsa maalesef ölürler mantiklimi yoksa basla fikrin varmiTapinoma ya da lasius olabilir.
Lasius olabilir şimdi internetten baktım arka kalça kısımlarında sarı çizgiler varTapinoma ya da lasius olabilir.
Sigorta kapat prizi aç, prizin arkası geniş olur kraliçenin direkt orada olma olasılığı var. Yoksa ilaç sıkın, kısa devre falan olursa elektriksiz kalırsınız hatta sigorta sisteminiz düzgün çalışmıyorsa yangına bile dönebilir.Lasius olabilir şimdi internetten baktım arka kalça kısımlarında sarı çizgiler var