Karıncalar prize yuva yaptı!

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Ya bi kere zaten 50'den fazla işçisi olan bir koloni evinizin içinde ve prizinize yuva yapmış.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Anne ve baban durumu biliyor mu?

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Cinsini merak ettim karıncaların

mehmetssy

Yumurta
Üye
Anne ve baban durumu biliyor mu?
Karıncadan haberi var hatta bunlar daha önce buzdolabının arkasindaydi oradan prize transfer oldular annemle babamın haberine var ancak klasik Türk ailesi asla uğraşmazlar olaylar büyürse ancak

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Karıncadan haberi var hatta bunlar daha önce buzdolabının arkasindaydi oradan prize transfer oldular annemle babamın haberine var ancak klasik Türk ailesi asla uğraşmazlar olaylar büyürse ancak
Olaylar büyümüş zaten ama dışarıdan gözükmüyor.

mehmetssy

Yumurta
Üye
Tapinoma ya da lasius olabilir.
Tesekkurler olayı kisaca ozetliyeyim bunlar bundan önce buzdolabının arkasında yaşıyorlardı o zmaan yaklaşık 30 ila 50 kolonilik idi evimde kedi var sürekli mamasina geliyorlar dayanamayıp ilaç sıktım ve ben iste iken prizin arkasına yuva yapmışlar tekrardan ilaçlama yapmayı düşünüyorum bu sefer denk gelirsem alıp kendime koloni yaparım olmazsa maalesef ölürler mantiklimi yoksa basla fikrin varmi

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Lasius olabilir şimdi internetten baktım arka kalça kısımlarında sarı çizgiler var
Sigorta kapat prizi aç, prizin arkası geniş olur kraliçenin direkt orada olma olasılığı var. Yoksa ilaç sıkın, kısa devre falan olursa elektriksiz kalırsınız hatta sigorta sisteminiz düzgün çalışmıyorsa yangına bile dönebilir.