Yuva ne kadar derinde? Kraliçe gözüküyor mu? Fotoğraf atar mısın?Arkadaşlar evin içinde koloni var prize yuva yapmışlar zarar vermeden deney tüpüne aktarım yapabilirmiyim?
Yada başka bir yolu varmi
Prizin vidasini söküp gozukuyormu diye baktım ancak gözükmüyor ana kulpu sokersem gözükebilir onun arkasına gidiyorlarYuva ne kadar derinde? Kraliçe gözüküyor mu? Fotoğraf atar mısın?
Titreşim derken ne ile verebilirim ve strese kapilmazlarmiKoloninin ne kadar derinde olduğunu bilmiyorum ama bir şekilde o duvara titreşim verip onları rahatsız edersen ve aktarmak istediğin tüpü yakın bir mesafeye koyarsan işçilerin yeni yuva arayışına çıkıp tüpü bulabileceklerini düşünüyorum
Yuva ne kadar derinde? Kraliçe gözüküyor mu? Fotoğraf atar mısın?
Nasil alicam reis onu bilmiyorum titreşimi nasıl verebilirim kraliçe strese girermi ve deney tupu yok plastik şişeyle alicam bi fragman gibi anlatsanKraliçeyi alırsan tamamdır.
Birde prizin yakınına şekerli su koysam kraliçe içmek için gelirmi yoksa iscileremi getirir veya büyük ölü bir böcek koysam kraliçe kolonisi korumak için dışarıya cikarmiKraliçeyi alırsan tamamdır.
Sigortaları kapatıp prizi söküp yakında mı diye kontrol edebilirsiniz. Eğer ulaşabileceğiniz durumda değilse ilaçlamak en iyisi yoksa kısa devreye vs. sebep olabilirler yakın zamanda, bu sefer daha çok uğraşırsınız.Kraliçeyi almak için büyük ihtimalle duvarı kırmak gerekecek. Bana kalırsa tek çare eczanelerde satılan karınca ilacı.
Şekerli su için kraliçe çıkmaz, işçiler gelir.Birde prizin yakınına şekerli su koysam kraliçe içmek için gelirmi yoksa iscileremi getirir veya büyük ölü bir böcek koysam kraliçe kolonisi korumak için dışarıya cikarmi
Kısacası sade titreşim ile çıkar ne ile yapabilirimŞekerli su için kraliçe çıkmaz, işçiler gelir.
Matkapla duvarı delsen bile çıkmayabilirler.Kısacası sade titreşim ile çıkar ne ile yapabilirim
Ee kısacası zehir koyup öldürmekmiMatkapla duvarı delsen bile çıkmayabilirler.
Sigortaları kapatıp prizi söküp yakında mı diye kontrol edebilirsin.Kısacası sade titreşim ile çıkar ne ile yapabilirim
15 yaşında evde annem babam bunu söylersem kafamı koparırlar başka yolu yoksa kraliçenin zamanla çıkmasını bekleyecegimKraliçeye ulaşabilirsen alabilirsin.
Ayrıca 50 den fazla işçi var kraliceyi oradan tek başına alırsam kraliçe stresten ölmezmiKraliçeye ulaşabilirsen alabilirsin.