Karıncalar ile ilgili en verimli bilgi

Bankai

Larva
Üye
Karıncalar hakkında en verimli ve doğru bilgiyi almak istiyorum. Şu an Tuğkan abinin Karınca Çiftliğim kanalını ilk videodan itibaren izliyorum, 5–6. videodayım. Bu seriye ek olarak, kendimi daha iyi geliştirmek için hangi kaynaklara bakmamı önerirsiniz?

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Bu konuda ihtiyacınız olan her şey var. Ayrıca kafanıza takılan veya merak ettiğiniz bir şey olursa arama kısmından geçmiş konulara bakabilir, daha önce aradığınız şey ile ilgili bir konu açılmamış veya açılan konular merak ettiğizden detaysız kalmışsa yeni konu açarak buraya sorabilirsiniz.

armagankaya

Media
Üye
Karıncalar hakkında en verimli ve doğru bilgiyi almak istiyorum. Şu an Tuğkan abinin Karınca Çiftliğim kanalını ilk videodan itibaren izliyorum, 5–6. videodayım. Bu seriye ek olarak, kendimi daha iyi geliştirmek için hangi kaynaklara bakmamı önerirsiniz?
Hocam, Anakin hocam doğru söylemiş. Ekstra olarak karınca tür rehberlerine bakmanızı çok öneririm; çünkü her türlü bilgi birikimi var. Dediği gibi, Tuğkan abinin videolarını ben yaklaşık 5 senedir izliyorum, 4 senedir de karınca bakıyorum. Bunlar sayesinde çok geliştim.