Oha baya iyi tavuk yumurtası koysanaBu gün bu gördüğünüz kuluçka makinesini yaptım acaba bunun içinde Cataglyphis gibi sıcağı seven türler beslenebilir mi? Isıyı istediğim seviyeye ayarlayabiliyorum.
Koyacağım tabii, çarşamba günü pazardan köy tavuğu yumurtası alacağım hatta o zaman paylaşıp günlük tutacağım.Oha baya iyi tavuk yumurtası koysana![]()
Koyacağım tabii, çarşamba günü pazardan köy tavuğu yumurtası alacağım hatta o zaman paylaşıp günlük tutacağım.
Üstünde ki kitaplar ne diye sorarsanız cihaz çok ses çıkarıyor üstüne ağırlık koyuncu sesi azalıyor.
Ahahah çok iyi hocam. Acaba bende de su ısıtıcısı var bende yapabilir miyim?Koyacağım tabii, çarşamba günü pazardan köy tavuğu yumurtası alacağım hatta o zaman paylaşıp günlük tutacağım.
Üstünde ki kitaplar ne diye sorarsanız cihaz çok ses çıkarıyor üstüne ağırlık koyuncu sesi azalıyor.
Ben 25 Watt'lık küçük ampul kullandım ama burada dikkat etmek gereken şey ampulün eski filamentli ampullerden olması gerek, strafor kutu, nem ve sıcaklık ölçer dijital cihazlardan gerekiyor ve kuluçka termostatı gerekiyor. Maalesef bunların hepsi pahalı oluyor, eğer gerçekten yapmak isterseniz size nasıl yapacağınız konusunda yardımcı olabilirim.Ahahah çok iyi hocam. Acaba bende de su ısıtıcısı var bende yapabilir miyim?
Sağol hocam bir gün çiftci olursam denerimBen 25 Watt'lık küçük ampul kullandım ama burada dikkat etmek gereken şey ampulün eski filamentli ampullerden olması gerek, strafor kutu, nem ve sıcaklık ölçer dijital cihazlardan gerekiyor ve kuluçka termostatı gerekiyor. Maalesef bunların hepsi pahalı oluyor, eğer gerçekten yapmak isterseniz size nasıl yapacağınız konusunda yardımcı olabilirim.